Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

10 Gbps στο ελληνικό Ίντερνετ + Μεταρρυθμίσεις νόμο για net

«Γκάζι» 10 Gbps στο ελληνικό Ίντερνετ
ΑΝΕΒΑΖΕΙ στροφές το ελληνικό Ίντερνετ! Η έναρξη λειτουργίας ενός νέου υπερσύγχρονου ελληνικού κόμβου διασύνδεσης από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία της πλοήγησης, κυρίως στις ελληνικές ιστοσελίδες.
Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου έχουν διασυνδεθεί με τον νέο κόμβο, ο οποίος θα φέρει τα αρχικά GR-ΙΧ (GReek Ιnternet Εxchange), παρέχοντας ταχύτητες τουλάχιστον 10 Gbps.
Η πρώτη αλλαγή που θα διαπιστώσουν οι Έλληνες χρήστες του Ίντερνετ από την ερχόμενη Τετάρτη, που θα αρχίσει η κανονική λειτουργία του κόμβου, θα είναι το κατέβασμα των ιστοσελίδων των εγχώριων παρόχων στην οθόνη του υπολογιστή σε χρόνο μηδέν.
ολόκληρο το άρθρο:
Μεταρρυθμίσεις στο νόμο για το Ίντερνετ ζητά ο ΟΑΣΕ
Ο αρμόδιος για την ελευθερία του Τύπου αντιπρόσωπος του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) Μίκλος Χαράστι ζήτησε την Δευτέρα από τις τουρκικές αρχές να «μεταρρυθμίσουν ή να καταργήσουν» τον υπερβολικά περιοριστικό, σύμφωνα με το διεθνή οργανισμό, νόμο για το Ίντερνετ.
«Στη σημερινή μορφή του, ο νόμος 5651, γνωστός με την ονομασία «τουρκικός νόμος για το Ίντερνετ», περιορίζει όχι μόνο την ελευθερία της έκφρασης, αλλά επιπλέον περιστέλλει σοβαρά το δικαίωμα των πολιτών να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση», υπογραμμίζει ο Χαράστι σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη Βιέννη.
ολόκληρο το άρθρο
πηγή: Freestuff.gr
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons