Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Intel Xeon 7500, Ο γρηγορότερος επεξεργαστής της Intel

ο μεγαλύτερο άλμα απόδοσης στην ιστορία των επεξεργαστών Intel Xeon, με μέση βελτίωση της τάξης του 3x σε μια σειρά από benchmarks. Περισσότερα από 20 νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες αυξάνουν την αξιοπιστία των συστημάτων, ενώ η απόδοση των επεξεργαστών της σειράς Intel Xeon 7500, με οκτώ πυρήνες και 16 threads επεξεργασίας, είναι τέτοια που φέρνει πιο γρήγορα την αποδοχή υψηλών προδιαγραφών (mission-critical) για τα συστήματα τεχνολογίας Intel server systems.

Πρωτόγνωρες δυνατότητες επέκτασης επιτρέπουν το σχεδιασμό νέων συστημάτων επάνω σε πλατφόρμες που διαθέτουν από δύο sockets μέχρι 256 chips για κάθε σύστημα. Νέοι servers με 4 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (μέχρι 1 Terabyte για συστήματα με 4 επεξεργαστές). Οκτώ φορές μεγαλύτερο memory bandwidth.

Με την παρουσίαση της νέας σειράς επεξεργαστών Intel Xeon 7500 επιβεβαιώνεται η στροφή της Intel προς την αρχιτεκτονική “Nehalem”, την βραβευμένη τεχνολογία σχεδιασμού chips της εταιρείας. Σε διάστημα μικρότερο των 90 ημερών, η Intel παρουσίασε ολοκαίνουργιους επεξεργαστές για servers, προσωπικούς και φορητούς υπολογιστές. Οι νέοι επεξεργαστές αυξάνουν τις υπολογιστική ικανότητα και την ενεργειακή απόδοση των υπολογιστών ενώ παράλληλα, με μια σειρά από νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, τους βοηθούν να γίνουν πιο ευφυείς, πιο ευέλικτοι και πιο αξιόπιστοι. Με δυνατότητες επέκτασης που ξεκινούν από τα 2 και φτάνουν στα 256 chips για κάθε server, οι νέοι επεξεργαστές Intel Xeon έχουν επιδόσεις οι οποίες είναι, κατά μέσο όρο, τρεις φορές καλύτερες από εκείνες της σημερινής σειράς Xeon 7400, με βάση όλες τις κορυφαίες τυπικές συγκριτικές δοκιμασίες enterprise εφαρμογών. Παράλληλα, οι νέοι επεξεργαστές έρχονται εξοπλισμένοι με περισσότερα από 20 νέα features τα οποία αυξάνουν την αξιοπιστία των συστημάτων.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons