Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πώληση 3.000 συσκευών iphone 4 σε δύο μέρες


Περίπου 3.000 συσκευές iphone 4 εκτιμάται ότι διατέθηκαν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο από την Cosmote και Vodafone. Οι συσκευές που είχε στη διάθεσή της η Cosmote φέρεται να έχουν εξαντληθεί και πλέον οι φανατικοί οπαδοί του iphone 4 θα πρέπει ν’ αναμένουν τη νέα παραγγελία της εταιρείας.
Περιορισμένη διαθεσιμότητα υπάρχει στο δίκτυο της Vodafone, καθώς η στρατηγική της εταιρείας επιβάλει την πώληση της συσκευής μέσω απόκτησης νέας συνδρομής από τον καταναλωτή. Η εταιρεία διαθέτει τις δύο συσκευές μέσω των προγραμμάτων της με σύνδεση στο Ιnternet και οι τιμές απόκτησης της συσκευής μπορεί να ποικίλουν από 140 έως 640 ευρώ, ανάλογα το πρόγραμμα που επιλέγει ο καταναλωτής.
Αντίθετα στην Cosmote, όπου η εταιρεία αδιαφόρησε για νέες συνδέσεις και έδωσε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση καταναλωτών που ενδιαφέρονταν μόνον για τη συσκευή, το απόθεμα εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. Χθες Δευτέρα το site της εταιρείας βγήκε εκτός λειτουργίας, ενώ όταν η λειτουργία του αποκαταστάθηκε η σύνδεση για την αγορά της συσκευής παρέμενε ανενεργή. Η εταιρεία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στόχευσε στους χρήστες οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω, προκειμένου ν’ αποκτήσουν το νέο status symbol της Αpple.
Η αξία λιανικής των συσκευών που διατέθηκε μόνον την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι άγνωστο πόσο μέρος της ζήτησης έχει καλυφθεί. Τα δύο δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που είναι εξουσιοδοτημένα να πουλάνε τις συσκευές δεν γνωστοποιούν στοιχεία προκρατήσεων. Στελέχη τους παραδέχονται ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι ιδιαιτέρως αξιόπιστα, δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνουν κάποιου είδους προκαταβολής χρημάτων.
Ωστόσο, με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 200.000 συσκευές iphone στην Ελλάδα, σημαίνει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της η νέα συσκευή της Apple, δεδομένης και της αίσθησης που έχει κάνει τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons