Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

4 ΤΕΡΑΤΑ μεταμορφωμένα σε motherboards!!!!

Στο round 2 της νέας μάχης για την κατάκτηση της πλατφόρμας X58, ένα χρόνο μετά την EVGA που έσπασε κάθε όριο στο overclocking όσο κανένα άλλο προϊόν με τις μητρικές της Ε759 και Ε760, σειρά στην κούρσα παίρνουν οι πιο γνώριμες μας ASUS, Gigabyte και MSI. 
Η EVGA τις ανάγκασε να πάνε πίσω στο εργαστήριο, να πιασουν τα μολύβια στους μπάγκους και να σχεδιάσουν απο το μηδέν τα θηρία τους. Με το λανσάρισμα του i7-980x golftown μαζί με την υποστήριξη του SATA 6G και του USB3 ελεγκτών απο την Marvell και την NEC έδωσαν την δικαιολογία να βελτιωθούν. Τώρα κάποιος μήνες μετά έβγαλαν στον δρόμο τα τέρατα με σκοπό να αγωνιστούν ώστε να επωφεληθούν τα κέρδη απο τις πωλήσεις χάρη στην μακροβιότητα της πλατφόρμας Χ58.  700$ για motherboard ενος socket είναι χρήμα!!!! Αυτήν η επιλογή είναι πολύ πιο πάνω απο τα επιτρεπτά όρια. Ωστόσο αν και αυτη είναι η φύση της αγορας για τα high-end προϊόντα δεν μπορώ να σκευτώ έναν καλό λόγο γιατί μια μητρική πλακέτα που έχει σχεδιαστεί γύρω από μία βαριά καινούρια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική να έχει τόσο υψηλή τιμή. Παρόλα αυτά η Gigabyte X58A-UD9 κατάφερε το απροσδόκητο η βάση του σχεδιασμού της είναι κάτι το de- facto σε σχέση με τις χαμηλότερου κόστους ανταγωνίστριες της χρησιμοποιόντας δύο chipset Nvidia NF200 ώστε να αποδώσει four way SLI δυνατότητες.

Σε γενικές γραμμές, όλλες αυτές οι μητρικές κοστίζουν πάνω απο 200-250$ πιο ακριβές δηλαδή απο τις mainstream μητρικές που χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης.ο λόγος ύπαρξης τους είναι να προσφέρουν ένα ποιο σθεναρο overclocking ,καλύτερη διάταξη, σπουδαία ψύξη και τελος ένα overclocking central BIOS. Συνεπώς, οι μητρικές πλακέτες αξίζει να εξετάσοτουν από όσους από εμάς έχουν πολύ ειδικές ανάγκες overclocking πέρα από τις συμβατικές.
Ναι λοιπόν, αυτό είναι ένα κοινό άρθρο των μειονοτήτων, αλλά θα πρέπει να πάμε πίσω στις ρίζες μας, αμέσως μετά - μην απελπίζεστε!
ASUS_Rampage_III_Extreme
ASUS Rampage III Extreme

VGA X58 4-Way Classified
Gigabyte_X58A-UD9
Gigabyte X58A-UD9
MSI_Big_Bang-XPower
MSI Big Bang-XPower

Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons