Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Τα 5 καλύτερα Gadgets του 2010 μέχρι στιγμής

Καθημερινά δεχόμαστε καταιγισμό διαφημίσεων με τα νέα τεχνολογικά εξελιγμένα Gadgets που εμφανίζονται στην αγορά και μπαίνουμε στον πειρασμό να τα αγοράσουμε. Ποια είναι όμως αυτά που πραγματικά αξίζουν και μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμα;Σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα gadgets για φέτος (μέχρι στιγμής).

Amazon Kindle
Ta-5-kalitera-gadgets-tou-2010-mexri-stigmis
Καθημερινά εμφανίζονται στην αγορά καινούργια eReaders, αυτό όμως που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι το Amazon Kindle, η τιμή του είναι 139 δολάρια (για το 6" με WiFi) και 189 δολάρια (για το 6" με WiFi και 3G). Πέρα από την σχετικά χαμηλή τιμή του το Amazon Kindle έχει λάβει πάρα πολύ καλές κρητικές για την λειτουργία και την απόδοση του.
Samsung DualView TL225
ta-5-kalitera-gadgets-tou-2010-mexri-stigmis
Οι περισσότεροι από εμάς, ασχολούμαστε σχεδόν καθημερινά με την ανανέωση του προφίλ μας στα sites κοινωνικής δικτύωσης στα οποία είμαστε μέλη. Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλές φορές να αυτοφωτογραφιζόμαστε για να ανανεώσουμε την φωτογραφία του προφίλ μας. Ιδανική για αυτή τη δουλειά είναι η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Samsung,   DualView TL225 η οποία έχει μια μικρή οθόνη και στο μπροστινό μέρος της κάμερας και μας επιτρέπει να βλέπουμε τι τραβάμε όταν αυτοφωτογραφιζόμαστε.Πέρα απ'αυτό είναι μια πολύ καλή κάμερα με ανάλυση 12.2 megapixel και 4.6Χ οπτικό ζουμ.
Apple Magic Trackpad
ta-5-kalitera-gadgets-tou-2010-mexri-stigmis
Η διεπαφή με τον χρήστη μέσω της αφής αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στα προϊόντα της Apple. To Magic Trackpad είναι ακριβώς τος ίδιο με το trackpad που βρίσκουμε στο MacBook Pro. Μόλις συνδεθεί στο Mac μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε όλα τα χαρακτηριστικά του Multi touch στην περιήγηση μας στο OS X.Μπορούμε να κάνουμε zoom, scroll , να ελαχιστοποιήσουμε/ μεγιστοποιήσουμε παράθυρα με μερικά αγγίγματα των δακτύλων μας. Η τιμή του κυμαίνεται στα 75 ευρώ.
Logitech Harmony 900
ta-5-kalitera-gadgets-tou-2010-mexri-stigmis
Όταν η τεχνολογία συναντά την δημιουργικότητα και την φαντασία, μέχρι και ένα τηλεχειριστήριο μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Το  Logitech Harmony μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας.Έχει οθόνη αφής από την οποία επιλέγετε την συσκευή που θέλετε να διαχειριστείτε. Περιλαμβάνει πρόγραμμα με το οποίο το συνδέετε στον υπολογιστή σας και από εκεί επιλέγετε τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας.Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή του η οποία κυμαίνεται στα 300 ευρώ.
Sony X-Series Walkman
ta-5-kalitera-gadgets-tou-2010-mexri-stigmis
Αν και τα iPods έχουν κατακλύσει την αγορά, υπάρχουν και άλλα αξιόλογα MP3 players που είναι και πιο οικονομικά. Το Sony X-Series Walkman έχει οθόνη αφής 3 ιντσών με interface που θυμίζει το iPod. Μπορείτε να αλλάζετε άλμπουμ και αρχεία βίντεο με ένα άγγιγμα του δακτύλου σας.Επίσης περιλαμβάνει WiFi και εφαρμογές και μπορείτε να δείτε βίντεο από το youtube.Μία καλή εφαρμογή είναι και το Slacker με το οποίο μπορείτε να ακούτε ραδιόφωνο όταν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi.

Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons