Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

5 tips για την προώθηση ενός φόρουμ.


#1 Η μοναδικότητα είναι το παν!
Υπάρχουν αμέτρητα φόρουμ στο ίντερνετ και πιστέψτε με πολλά απο αυτά που έχουν την ίδια θεματολογία με το δικό σας, ίσως έχουν ήδη πιο πλούσιο περιεχόμενο. Ο τρόπος για να κοντράρουμε τέτοια φόρουμ και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις είναι το μοναδικό περιεχόμενο. Εάν αντιγράφουμε ότι ειπώθηκε σε αυτά τα φόρουμ, δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Γιατί κάποιος να έρθει και να γίνει μέλος σε εμάς όταν ακριβώς το ίδιο θέμα με τα ίδια λόγια και τα ίδια links υπάρχει εκ των προτέρων σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχετικό φόρουμ; Πρέπει να καταναλώσουμε πολύ χρόνο στην προσπάθεια μας να αποστασιοποιηθούμε απο τα κοινά, να ξεχωρίσουμε. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε τέτοια θέματα ως έμπνευση αλλά ας το ψάξουμε παραπάνω, πρέπει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κάτι που θα ξεχωρίζει.
#2 Συζητήστε για «καυτά» θέματα..
Δεν αρκεί να γεμίσουμε το φόρουμ με posts αλλά με σοβαρό περιεχόμενο. Για να κρατάμε όμως το ενδιαφέρον των χρηστών μας πρέπει να συζητάμε επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα. Τα τελευταία νέα της Google, κάποιες πρόσφατες αλλαγές σε κάποιο γνωστό σύστημα σίγουρα θα ενδιαφέρουν περισσότερο τους χρήστες παρά γενικά θέματα που έχουν πολυσυζητηθεί παντού στο παρελθόν.
#3 Δείξτε την εκτίμηση σας στα μέλη! Δώστε τους κίνητρα και πείτε τους ένα μπράβο ;-)
Τα μέλη σας συμμετέχουν συχνά στις συζητήσεις του φόρουμ, έχετε και εισόδημα απο διαφημίσεις..γιατί να μην τους ένα «μπράβο»; Φυσικά δεν εννοώ να στέλνετε προσωπικά μηνύματα σε κάθε μέλος λέγοντας «ευχαριστώ». Μπορείτε όμως να δώσετε περισσότερα κίνητρα όπως «ad revenue share», δώρα στα μέλη σας, διαγωνισμούς κ.α.
#4 Να είστε «active»
O διαχειριστής όπως και οι συντονιστές ενός φόρουμ παραμένουν πάντα μέλη. Δεν μπορούν όμως να απαιτούν και να περιμένουν δραστηριότητα απο τους απλούς χρήστες όταν οι ίδιοι απλώς παρακολουθούν συζητήσεις, δε συμμετέχουν ενεργά και γενικώς κρατάνε μια απόμακρη στάση.. Ο φιλικός admi είναι must!
#5 Χαλαρές κουβέντες…
Κανένας δεν θα άντεχε να δουλέυει 24/7. Χρειάζεται ένα διάλειμα για ξεκούραση. Δώστε και εσείς αυτό το «διάλειμα» στους χρήστες έχοντας κατηγορίες για χαλαρή κουβεντούλα. Δημιουργήστε μερικά sub-forums όπου οι χρήστε θα μπορούν να «ξεσκάσουν, να πουν καμιά βλακειούλα και να μιλήσουν για άλλα θέματα(σπορ, μουσική κτλ.)
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons