Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Bing webmaster tools

bing webmaster tools
Google SEO εναντίον Bing SEO, ένα πολύ κοινό θέμα σε πολλές συζητήσεις που γίνονται μεταξύ webmasters. Για χρόνια το SEO για Google έμοιαζε μονόδρομος και σχεδόν υποχρεωτικό εαν κάποιος ήθελε να κερδίσει περισσότερες επισκέψεις απο αναζητήσεις. Σε αυτό συνέβαλαν πάρα πολύ και τα webmaster tools που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει η εταιρία και ακόμη και τώρα που γράφεται το άρθρο αποτελούν το νούμερο ένα σύμμαχο του webmaster για την online επιβίωση του.
Πλέον όμως ήρθε η ώρα να ρίξουμε και μια ματιά στον πολύ δυνατό ανταγωνιστή, τη μηχανή αναζήτησης της Microsto, το Bing. Με το αυξανόμενο ποσοστό που κερδίζει στην αγορά των μηχανών αναζήτησης, τα καινούρια χαρακτηριστικά που προσθέτει κατάλαβαν οι ιδιοκτήτες πως πρέπει να προσφέρουν τα δικά τους webmaster tools. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους ολοένα και αυξανόμενους χρήστες μας και ιδιοκτήτες σελίδων οι οποίοι όντως έχουν κέρδος και όφελος απο την μηχανή αναζήτηση μας δήλωσε ο Eric Gilmore, μέλος της ομάδας δημιουργίας του Bing.
Είναι πολύ σημαντικό για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για σωστό SEO στο Bing. Τα webmaster tools που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μπορούν να τα βρούν στη διεύθυνση Bing Webmaster tools και θα τα βρουν εξίσου βολικά και χρήσιμα όπως τα αντίστοιχα της Google.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons