Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πώς να αυξήσει τα σχόλια στο Blog Post σας

Πώς να αυξήσει τα σχόλια στο Blog Post σας. Τα σχόλια είναι τόσο σημαντική για την επιτυχία ενός blog είναι επειδή λειτουργούν ως μετρικές να αναφέρει το ποσό της ανατροφοδότησης που λαμβάνει από τους αναγνώστες του. Τα σχόλια είναι, επίσης, θεωρείται ως το εφαλτήριο για την επιτυχία.
Εδώ είναι μερικές μαγικές συμβουλές που μπορεί πραγματικά να ωθήσει επάνω σχόλια για ένα blog post.
1. Ποιοτικό περιεχόμενο:
Ποιότητας περιεχόμενο θα πρέπει να παράγονται και να δεσμεύεται να πάρει κάποια αναγνώστη ανάδραση. Ακόμη και αν έχει αναφερθεί εκατομμύρια φορές. Πάντα γράφω χρήσιμο περιεχόμενο ότι οι άλλοι θα βρουν ενδιαφέρον να διαβάσετε. Να τους δώσουμε λίγη τροφή για σκέψη και σε αντάλλαγμα θα παίρνατε κάποια ποιότητα παρατηρήσεις.
2. Αφήστε χρήσιμα σχόλια σε άλλα blogs:
Ένα Blogger πρέπει να αφήνει σημαντικά σχόλια σχετικά με άλλες σχετικές blogs. Εάν σας αρέσει το , μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα απαντήσω στο σχόλιο σας, επισκεπτόμενοι την είσοδο blog σας. Δεν χρειάζεται πάντα να επισημάνω κάποιες συμβουλές ή πληροφορίες; μπορείτε να τη συζήτηση για το θέμα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που μπορείτε να προσελκύσουν την προσοχή τους, αλλά, δεν αφήνουν μόνο ένα σχόλιο για μια θέση και στις προσδοκίες των λαών για να ελέγξετε έξω την περιοχή σας εάν δεν έχουν εγκαταλείψει κάθε χρήσιμη πληροφορία.
3. Αλληλεπιδρούν με τα σχόλια στο blog σας:
Πάντοτε να διασφαλίζει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με σχολιαστές σας. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αυτόματα ότι πιστούς επισκέπτες θα απαντήσει σε ερωτήσεις και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα πολύ!
4. Σχολιαστές ανταμοιβή σας:
Πάντα αφήνουν σχόλια σχετικά με το μετά, ανταμείβοντας τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που κάποιος μπορεί να ανταμείψει τους σχολιαστές ωστόσο. Bloggers είναι πάντα αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν πίσω συνδέσεις, έτσι ώστε να πάρετε μια υψηλότερη κατάταξη μηχανή αναζήτησης και Page Rank. Κρατώντας αυτό κατά νου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το "Top σχολιαστές Plugin" στο blog σας (ακριβώς όπως το έχουμε στο sidebar). Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσει σχολιαστές σας μια αίσθηση της αναγνώρισης και επίσης σε όλη την τοποθεσία DoFollow σύνδεση με τα δικά τους ιστολόγια, ως ανταμοιβή σε αντάλλαγμα για το χρόνο τους. Βραβείο της την κορυφή ή τα καλύτερα σχολιαστές. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύκολο τρόπο για να αυξήσουν τα σχόλια.
5. Τέλος ένα blog με ένα ερώτημα(με):
Περιλαμβάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στο blog σας και είστε εγγυημένοι για να πάρετε μεγαλύτερο αριθμό ποιότητας on-topic σχόλια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει ενδιαφέροντα ερωτήματα που προσελκύουν πραγματικά την προσοχή του αναγνώστη και να τον / την θέλει να αφήσει ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας. Δώστε την ίδια αίσθηση στους αναγνώστες σας και να δελεάσει τους να εκφράσουν τη γν.
Επιτέλους θέλετε να το έχετε στο μυαλό σας είναι ότι θα πρέπει να επιτρέπουν στους αναγνώστες να επεξεργαστείτε τα δικά τους σχόλια. Αυτό είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ένα υγιές σχόλιο βάσης. Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί ενώ μετριάστηκε παρατηρήσεις.
Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε πτυχή να αυξήσει τα σχόλια στο blog σας θέσεις.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons