Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Έξυπνα Business Gadgets

Έξυπνα τεχνολογικά επινοήματα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για την καθημερινότητα του στελέχους.

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
 Σπατάλες τέλος!

Είναι ένα gadget, που έχει όλα τα φόντα για να δημιουργήσει νέες τάσεις στο σχεδιασμό, την εργονομία και την τεχνολογία διάφορων ηλεκτρικών συσκευών.
Είναι μια συσκευή, που μπορείτε να την κρεμάσετε στον τοίχο. Ένα «ρολόι» ασύρματης ανίχνευσης της ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού, την οποία παρουσιάζει σε γράφημα. Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζετε κάθε στιγμή πόση ενέργεια καταναλώνετε, αποφεύγοντας τη σπατάλη. 
KIN ONE - KIN TWO
Ακόμα πιο... social

Οι πιο νέες εκδόσεις των κινητών τηλεφώνων της Verizon, που σχεδιάστηκαν από τη Microsoft και κατασκευάστηκαν από τη Sharp Kin One και Kin Two, φέρνουν τα social media στο επίκεντρο του χρήστη κινητών τηλεφώνων. Κι αυτό γιατί τα
δύο Kin διαθέτουν ιδιαίτερα εξειδικευμένα εργαλεία για πρόσβαση σε Twitter και Facebook.
Μπορεί κι άλλα κινητά τηλέφωνα αυτού του τύπου να έχουν τέτοια εργαλεία, ωστόσο τα Kin παίρνουν αυτή την ιδέα πάρα πέρα. Στην οθόνη της συσκευής εμφανίζονται τα updates και ό,τι άλλο αφορά τις επαφές στις γνωστές πλατφόρμες social media.
Μπορείτε, μεταξύ άλλων, να αποθηκεύσετε σε αυτά τις αγαπημένες σας επαφές, να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να ακούσετε μουσική. Το πληκτρολόγιό τους είναι εντυπωσιακά εύκολο στη χρήση, ενώ τα Kin είναι μικρά και ιδιαίτερα βολικά.
ΡΟΛΟΪ - ΚΙΝΗΤΟ Q8
Δύο σε ένα

Ένα σπορ ρολόι χειρός, το οποίο είναι ταυτόχρονα κινητό Dual SΙΜ. Έχει, δηλαδή, τη δυνατότητα τοποθέτησης δύο καρτών SIM, οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα.
Επίσης, διαθέτει ολοκληρωμένες δυνατότητες multimedia: Κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο, mp3 και mp4 players, GPRS και Βluetooth.
Επιπρόσθετα, διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης microSD και οθόνη touchscreen.
RIM BLACKBERRY PRESENTER
 Μicro και mini projectors

Οι micro και mini projectors θα είναι σύντομα διαθέσιμοι από τις κατασκευάστριες εταιρείες για πλειάδα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεφώνων BlackBerry και iPhone. Ομοίως και το BlackBerry Presenter, που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε BlackBerry.
Απλώς συνδέστε το μέσω Bluetooth με το τηλέφωνό σας και οι παρουσιάσεις σας - που θα είναι αποθηκευμένες σε αυτό - θα εμφανίζονται απευθείας με ό,τι κι αν περιλαμβάνουν: Ήχο, εικόνα, βίντεο και κείμενο. Οι παρουσιαστές έχουν την επιλογή να διακόπτουν την εικόνα καθώς μιλούν, να επιλέγουν εάν η παρουσίαση θα είναι συνεχής ή με παύσεις. 
SPRINT HTC EVO
Το πρώτο 4G Android
Το νέο τηλέφωνο Sprint HTC EVO sports, το οποίο διαθέτει ένα από τα καλύτερα hardware της αγοράς, έχει συνάμα κάποια από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, χάρη στην τεχνολογία 4G, την επόμενη της 3G.
Με κομψό σχεδιασμό, εύχρηστο πληκτρολόγιο, εξαιρετικής ποιότητας κάμερα, γρήγορο internet και περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, δίνει πολύ περισσότερα από ένα τυπικό κινητό τηλέφωνο.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons