Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Καινούργια έκδοση του Chrome κάθε ενάμιση μήνα

Ο program manager της Anthony Laforge ανακοίνωσε μέσω του Chromium Blog ότι η εταιρεία αποφάσισε να θέσει σε ισχύ ένα νέο χρονοδιάγραμμα για τον , παρουσιάζοντας μια νέα έκδοση του γνωστού κάθε έξι εβδομάδες. Σε περίπτωση που ο σχεδιασμός υλοποιηθεί άμεσα, μέχρι το τέλος του 2010 ο θα έχει φτάσει στην έκδοση 9. Σημειωτέον ότι αυτή τη στιγμή ο της βρίσκεται στην έκδοση 5.
Ο Laforge εξηγεί ότι υπάρχουν τρεις λόγοι που οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση. Πρώτον, με το ταχύτερο χρονοδιάγραμμα η θέλει να προσφέρει στο κοινό τα νέα χαρακτηριστικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεύτερον, το αυστηρό πλάνο συνεπάγεται καλύτερη διαχείριση και η ηγετική ομάδα θα είναι σε θέση να κάνει σωστό προγραμματισμό. Τρίτον, με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν τα επίπεδα άγχους των developers.
Βέβαια, το τελευταίο σηκώνει πολλή συζήτηση. Η λέει ότι σε κάθε έκδοση θα ενσωματώνονται τα χαρακτηριστικά που είναι έτοιμα και αν κάποια δεν προλάβουν να μπουν, θα ενσωματώνονται στην επόμενη. Ο Laforge έφερε το παράδειγμα του τρένου. Όταν έρθει το τρένο, παραλαμβάνει όσους επιβάτες είναι στο σταθμό. Αν κάποιος χάσει το τρένο, η ζημιά είναι αμελητέα, γιατί σε ελάχιστα λεπτά έχει έρθει το επόμενο.
Αυτό που μάλλον δε θέλει να δει η είναι ότι ένα τόσο σφιχτό χρονοδιάγραμμα θα έχει συνέχεια τους developers σε κατάσταση πανικού. Και για να επανέλθουμε στην παρομοίωση που χρησιμοποίησε η εταιρεία, ναι μεν οι επιβάτες του τρένου ανεβαίνουν γρήγορα σε κάποιο συρμό, όμως οι μηχανοδηγοί και το προσωπικό του σταθμού δε χαλαρώνουν ούτε λεπτό γιατί το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων πρέπει να τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια.
Πηγή
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons