Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Cosmote iPhone 4 την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Cosmote iPhone 4 την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Τελικά δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολυ, αφού η Cosmote μόλις ανακοίνωσε την διάθεση του iPhone 4 από την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 όπως άλλωστε αναμενόταν. Το press relese που ακολουθεί δεν περιέχει τις τιμές αλλά ούτε κάτι περισσότερο στα specs από αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Υπομονή για να μάθουμε την τιμή και τα διαθέσιμα προγράμματα για Cosmote Internet On The Go συμβόλαιο
Η COSMOTE ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 στις 27 Αυγούστου.
Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το iPhone 4 της Apple ήρθε για να αλλάξει τα πάντα. Ξανά!
Το νέο iPhone 4 διαθέτει FaceTime video κλήσεις1, οθόνη αφής Retina για εικόνα υψηλής ευκρίνειας, κάμερα 5MPixels με ενσωματωμένο φλας και δυνατότητα λήψης video HD (High Definition), με ισχυρό επεξεργαστή Apple A4 1GHz, ενσωματωμένο γυροσκόπιο τριών αξόνων για καλύτερη εμπειρία χρήσης παιχνιδιών και προγραμμάτων πλοήγησης αλλά και πιο ισχυρή μπαταρία για μέχρι 40% καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί με επιφάνεια fingerprint-resistance που το κάνει το πιο λεπτό Smartphone στον κόσμο.
Το iPhone 4 διαθέτει, επίσης, λειτουργικό σύστημα iOS4, που είναι η νεότερη έκδοση της πιο εξελιγμένης πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα και περιλαμβάνει πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοποριακό App Store παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 200.000 εφαρμογές, όπως το νέο iMovie app, που σχεδιάστηκε ειδικά για το iPhone 4.
H COSMOTE προσφέρει το iPhone 4 σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με Internet, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις δυνατότητές του, παντού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τιμολογιακά προγράμματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, μπορείτε από τις 27 Αυγούστου να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr ή ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕshops σ’ ολόκληρη τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 4 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.apple.com/iphone.
1 Το iPhone 4 διαθέτει 2 ενσωματωμένες κάμερες για τη λειτουργία Face Time που δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης Video Κλήσεων (από iPhone 4 σε iPhone 4 μέσω WiFi).
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons