Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Το Elculture στο κινητό σας [iphone εφαρμογή]Το Elculture σήμερα ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας εφαρμογής για το Iphone , η οποία με τρόπο έυκολο και άμεσο, ενημερώνει τον χρήστη για όλα τα πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του . Ο χρήστης επιλέγει ανάμεσα σε Θέατρο, Μουσικές παραστάσεις, Φεστιβάλ, Ταινίες και Εκθέσεις.

Επιπρόσθετα η εφαμοργή δίνει την δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς, οι νικητές των οποίων θα λαμβάνουν αποκλειστικές προσκλήσεις για τις περισσότερες από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική agenda.

Η εφαρμογή,της οποίας την υλοποίηση ανέλαβε η Niobium Labs, ενημερώνει πάνω σε επερχόμενες πρεμιέρες και σε παραστάσεις που πρόκειται να λήξουν το προσεχές διάστημα.

Με την επιλογή ‘Αγαπημένα’,ο χρήστης έχει την δυνατότητα να φιλτράρει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Τέλος,η εφαρμογή αξιοποιώντας τα δεδομένα για την τοποθεσία του χρήστη,δίνει την δυνατότητα λήψης στοχευμένων προτάσεων με επιλογές κοντινές στο σημείο το οποίο βρίσκεται ο χρήστης.

Δεδομένα

• 170 000 Iphone χρήστες στην Ελλάδα

• 45% των κατόχων κινητών δηλώνουν ότι η επόμενη συσκευή τους θα είναι smartphone 


http://www.youtube.com/watch?v=RrejQ0OFfzU&feature=player_embedded
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons