Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

ΔΩΡΕΑΝ ερασιτεχνικο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ πολυκατοικιων σε Excel..

...για Εκδοση ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ της δικιάς σας Πολυκατοικιας (Υπολογισμός & Εκτύπωση) και για κάποιους προβληματισμούς-ιδέες ενός ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. Θα το βρίσκετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (Free Software χωρίς ψιλά γράμματα) στη διεύθυνση:
http://cid-d40b8ed4f3c587c7.skydrive.live.com/browse.aspx/kinohrista
στη μορφή που είναι τώρα και στη διεύθυνση:
με τις όποιες τελευταίες διορθώσεις-αναβαθμίσεις, (όταν είναι ανοικτός ο Ηλεκτρονικός μου Υπολογιστής). Αν σας φανεί χρήσιμο, περιμένω παρατηρήσεις ή προτάσεις.
-Επειδή με την μετατροπή σε μορφή Excel-2003 χάνει κάποιες δυνατότητες & δεν ξέρω αν και πού θα παρουσιαστούν προβλήματα με τις σύνθετες συναρτήσεις, προτείνω το Πακέτο συμβατότητας (FileFormatConverters.exe) της Microsoft, που επιτρέπει το άνοιγμα-επεξεργασία-αποθήκευση αρχείων Office-2007 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=el).
-Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το πακέτο συμβατότητας, το αποθήκευσα & σε μορφή Excel-2003 για να το δοκιμάσετε.
-Τελικά, (επειδή ζητήθηκε), έκανα τις σχετικές τροποποιήσεις και έβαλα και ένα αντίγραφο για Κοινόχρηστα Πολυκατοικίας, με μέχρι 30 Διαμερίσματα.
-Επίσης, επειδή άρχισα να γράφω και σε φόρουμ Λίνουξ, αν γίνει μετατροπή σε calc, θα το βάλω μαζί με το αρχικό.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πολυεπίπεδο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μελέτης Θέρμανσης-Θερμομόνωσης-κλπ-κλπ-κλπ από τον iliekater ΔΩΡΕΑΝ !
-Έλαβα 1 κουπόνι από την Google, (πριν 2 μήνες), για ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση 75 € και επειδή δεν είχα τίποτα να πουλήσω, έβαλα τελικά μια "διαφήμιση" για το ΔΩΡΕΑΝ ερασιτεχνικό προγραμματάκι μου για τα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ !
-Μίνι συνέντευξη στο ΣΚΑΪ http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=200667 (~μισή ώρα μετά την έναρξη) για την προσφορά (στην εκστρατεία του ΣΚΑΪ "Όλοι μαζί") του προγράμματος Κοινοχρήστων ΔΩΡΕΑΝ.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons