Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Facebook Places: Ψάξε ψάξε δεν θα … ουπς με βρήκες!

 Κλίμα ενθουσιασμού αλλά και συνάμα ανησυχίας επικρατεί σχετικά με τη νέα εφαρμογή του Facebook, η οποία ανά πάσα στιγμή ενημερώνει τους φίλους σας που βρίσκεστε… και όχι μόνο τους φίλους σας!

Η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, ανακοίνωσε χτες, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, το Places, ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τους φίλους τους σε ποιο σημείο του κόσμου βρίσκονται την προκειμένη στιγμή.
Σκοπός, φυσικά, της συγκεκριμένη εφαρμογής είναι να φέρει τις εικονικές σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει με παλιούς γνωστούς στο Facebook, στον φυσικό κόσμο.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο εκδήλωση, στα κεντρικά του Facebook, o CEO, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου προϊόντος, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία του απορρήτου των χρηστών!
Φανταστείτε, όμως, να κάνετε ένα πάρτι στο σπίτι σας, όπου οι καλεσμένοι σας θα βάλουν τη διεύθυνσή σας και θα την ορίσουν σαν κοινό "place" στο Facebook. Ή θα σας άρεσε να μπορούν οι φίλοι σας να σας κάνουν tag αν βρίσκεστε μαζί τους;
Αν είσαστε, ας πούμε, σε μια συναυλία και κάποιος φίλος σας μπει στο Places, μπορεί να κάνει tag όλους όσους βρίσκονται μαζί του – όπως ακριβώς θα κάνατε tag σε μια φωτογραφία στο Facebook. Πρέπει, φυσικά να δώσετε και εσείς έγκριση πρώτα, εντούτοις όμως το όλο θέμα φαντάζει κάπως ανησυχητικό.
Εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας και αναρωτιόμαστε πόσο καιρό άραγε θα πάρει για μια "Ποιος δεν είναι σπίτι" εφαρμογή να χρησιμοποιηθεί από εγκληματίες;


Φανή Καμπάση
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons