Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Facebook | Νέα εφαρμογή μολύνει το προφίλ σας!

Μια νέα εφαρμογή Dislike button (δε μου αρέσει) εμφανίστηκε στο Facebook, η οποία υπόσχεται στους χρήστες οτι εκτός από like μπορούν πλέον να κάνουν και dislike. Στην πραγματικότητα αυτό έχει σκοπό να γεμίσει το προφίλ κάθε χρήστη που θα την αποδεχτεί με άχρηστα μηνύματα (spam).
Ο τρόπος με τον οποίο εγκαθίσταται η εφαρμογή στον χρήστη είναι πολύ εύκολη, καθώς εμφανίζετε  σαν προτεινόμενη από φίλο ο οποίος έχει κάνει εγκατάσταση και αυτός, κάνοντας τον να πιστέψει οτι είναι μία ασφαλής εφαρμογή και με το που κάνει αποδοχή, το προφίλ του, γεμίζει με μηνύματα και διαφημίσεις. Παράλληλα δέχεται και στέλνει προσκλήσεις και σε άλλους φίλους σας ώστε να συμμετέχουν σε online δημοσκοπήσεις, από τις οποίες πληρώνονται οι δημιουργοί της εφαρμογής του dislike.
Τέλος, εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι δεν πρόκειται τώρα ή στο μέλλον κανείς να αποκτήσει τη δυνατότητα να κάνει dislike, μιας και το site θέλει τους χρήστες να δίνουν μόνο θετικές εκτιμήσεις σε κάποιο post που τους αρέσει.
Γιαυτό λοιπόν όταν βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον λογαριασμό σας στο Facebook μην ξεχνάτε να αλλάζετε τον προσωπικό σας κωδικό.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons