Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Λίστα θανάτου μέσω Facebook στην Κολομβία

Η αστυνομία της Κολομβίας ανακοίνωσε ότι ερευνά «καταλόγους στόχων προς δολοφονία» οι οποίοι κυκλοφορούν μέσω Facebook κι έχουν συνδεθεί με τους φόνους δύο εφήβων, τα ονόματα των οποίων βρίσκονταν μεταξύ των 100 που περιέχουν.
   
Ομάδες ερευνητών έχουν σταλεί στην πόλη Πουέρτο Ασίς, όπου σημειώθηκαν οι φόνοι, δήλωσε ο Χοσέ Λεόν Ριάνο, ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας. Καλούνται να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τις "λίστες του Φέισμπουκ", που έχουν προκαλέσει πανικό στην πόλη.
Κατά αξιωματούχους, η υπόθεση άρχισε την 16η Αυγούστου, όταν δύο έφηβοι, 16 και 17 ετών, δολοφονήθηκαν ενώ επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Μια ημέρα αργότερα, οι μαθητές στο Πουέρτο Ασίς έλαβαν στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μια πρώτη λίστα με 69 ονόματα που περιλάμβαναν τους δολοφονημένους.
Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει άλλοι δύο κατάλογοι, προκαλώντας πανικό στους γονείς. Τα περισσότερα ονόματα είναι εφήβων κάτω των 18 ετών.
Η αστυνομία ζυγίζει την πιθανότητα οι λίστες να είναι ένα μακάβριο εφηβικό αστείο.
Ο Ριάνο σημείωσε ότι πολλοί από τους έφηβους στους καταλόγους δε ζουν πια στην Πουέρτο Ασίς.
Πρόσθεσε ότι υπήρξαν απειλητικά μηνύματα προς την αστυνομία της πόλης, οι συγγραφείς των οποίων κατηγόρησαν άνδρες της ότι ενέχονται στις δολοφονίες.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons