Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

H Adobe προειδοποιεί για ευπάθειες ασφάλειας

Η Adobe Systems έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με κρίσιμη ευπάθεια που εντοπίστηκε στα λογισμικά Flash Player, Reader και Acrobat, η οποία μπορεί να επιτρέψει σε επιτιθέμενους να εισβάλουν στα συστήματα των χρηστών. Ωστόσο η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία επιδιόρθωσης της ευπάθειας.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν και ερευνητές της Trend Micro, οι οποίοι εντόπισαν κακόβουλα αρχεία να εκμεταλλεύονται τη συγκεκριμένη ευπάθεια για να προσβάλουν το σύστημα.

Σύμφωνα με την Adobe, η ευπάθεια εντοπίστηκε στο Flash Player 10.0.45.2 και σε παλαιότερες εκδόσεις για λειτουργικά συστήματα Windows, Macintosh, Linux και Solaris, καθώς και στο αρχείο authplay.dll που συνοδεύει το Adobe Reader και το Acrobat 9.x για λειτουργικά συστήματα Windows, Macintosh και UNIX.

Η εταιρεία αναφέρει πως η έκδοση Flash Player 10.1 δεν φαίνεται να είναι ευπαθής, καθώς και το Adobe Reader και το Acrobat 8.x, έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλή.
Ο κίνδυνος μπορεί να μειωθεί εάν οι χρήστες διαγράψουν, μετονομάσουν ή απομακρύνουν το αρχείο authplay.dll, όπως αναφέρει η εταιρεία, ωστόσο οι περισσότεροι αναμένουν την άμεση επιδιόρθωση. __________________
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons