Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

H Panasonic προσθέτει Twitter στις HDTV τηλεοράσεις


Η Panasonic ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει Twitter στις ενσωματωμένες web τεχνολογίες που υπάρχουν στη σειρά των VIERA CAST ενεργοποιημένων HDTV τηλεοράσεων και Blu-ray players. H Panasonic ήδη προσφέρει Skype, Netflix, Pandora, Fox Sports, Amazon Video-On-Demand,
 YouTube, Picasa, Bloomberg και υπηρεσίες καιρού στις τηλεοράσεις VIERA με τεχνολογία IPTV. Βέβαια όλες αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη, όπως Netflix και Foxsports, αλλά το Twitter θα κάνει την εμφάνιση του, όπως είχε υποσχεθεί η Panasonic για το καλοκαίρι του 2010.

O αντιπρόεδρος εταιρικής ανάπτυξης της Panasonic αναφέρει, "Από τότε που ανακοινώσαμε την σειρά VIERA CAST IPTV, εδώ και τρία χρόνια, έχουμε προσθέσει όλο και περισσότερα από τα πιο δημοφιλή site ψυχαγωγίας και κοινωνικού δικτύου. Η προσθήκη του Twitter στη VIERA CAST ενισχύει ακόμα πιο πολύ τις διαδραστικές επιλογές των χρηστών των Panasonic VIERA HDTV που μπορούν να χρησιμοποιούν, για την επικοινωνία τους με φίλους και οικογένεια σε όλο τον κόσμο. Οι καταναλωτές με VIERA CAST ενεργοποιημένες HDTV τηλεοράσεις μπορούν πλέον να κάνουν tweet, βίντεο chat μέσω Skype, να μοιράζουν βίντεο στο YouTube και φωτογραφίες στο Google Picasa από την άνεση του σαλονιού τους."

Ίσως τελικά το μέλλον των HDTV τηλεοράσεων δεν είναι το 3D και οι γελοίες συχνότητες ανανέωσης, αλλά ίσως οι εφαρμογές.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons