Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η HTC ετοιμάζει το Google gPad με τεχνολογία αφής από N-trig


Δεν είναι μυστικό ότι το Google ετοιμάζει tablet, όλοι το κάνουν αυτές τις μέρες. Η HTC έχει αναλάβει το βάρος της κατασκευής του gPad, όπως άλλωστε έκανε και με το Nexus One, που μάλλον θα χρησιμοποιεί Chrome OS και όχι το Android που έχουμε συνηθίσει να ακούμε τον τελευταίο καιρό. Πρακτικά οι διαφορές μεταξύ Chrome OS και Android δεν είναι μεγάλες αλλά για τον χρήστη και το UX που αντικρίζει, το Chrome OS είναι πιο όμορφο, πιο φιλικό, πιο Windows based. Κρατήστε αυτή την πληροφορία.
Για αυτό άλλωστε η HTC και προφανώς το Google, επέλεξαν την Ισραηλινή εταιρεία N-trig για την τεχνολογία αφής του gPad. Σύμφωνα με το site της N-trig η εταιρεία προσφέρει δυνατότητα για multi touch σε 4 ταυτόχρονα σημεία και:
“N-trig’s DuoSense technology combines pen and true multi-touch in a single device, using zero-pressure capacitive touch to provide a real and exciting Hands-on computing experience. N-trig enables OEMs to introduce computer products that offer a more intuitive and interactive interface, enabling direct onscreen manipulations”.
Το Google και η HTC φαίνεται ότι στοχεύουν σε μια λύση που τα κάνει όλα. Multi touch με 4 δάχτυλα να αλληλεπιδρούν με την οθόνη αλλά και χρήση stylus για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το gPad με μεγαλύτερη ακρίβεια, γιατί όχι σε ένα πιο βιομηχανικό περιβάλλον. Το διάστημα που απομένει μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010 είναι αρκετό ώστε σύντομα να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το Google gPad, τιμή, ημερομηνίες διάθεσης και φυσικά που και πότε θα είναι διαθέσιμο το Chrome Web Store.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons