Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Απαγόρευση του iPhone και του iPad αξιώνει η HTC

Από βιτρίνα στην Ταϊβάν. Η HTC παράγει μεταξύ άλλων κινητά με Google Android.
Νέα Υόρκη: Έπειτα από την αγωγή που υπέβαλε εναντίον της η Apple για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η ταϊβανέζικη HTC περνά στην αντεπίθεση ζητώντας από τις αμερικανικές αρχές να απαγορεύσουν τις πωλήσεις του iPhone, του iPod και του iPad, κάνοντας λόγο για παραβίαση δικών της διπλωμάτων.
Όπως αναφέρει την Πέμπτη το Reuters, η απάντηση της HTC ήταν αναμενόμενη μετά την αγωγή που κατέθεσε η Apple το Μάρτιο, η οποία θεωρήθηκε έμμεση επίθεση κατά της Google. Η HTC Corporation παράγει φορητές συσκευές, μεταξύ άλλων κινητά τηλέφωνα με το λειτουργικό Google Android που δείχνει να απειλεί την Apple.
Πάντως οι διενέξεις που αφορούν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι συχνές στον κλάδο των ηλεκτρονικών και συνήθως επιλύονται με εξωδικαστικές συμφωνίες εκατέρωθεν αδειοδότησης. Σχεδόν ποτέ δεν οδηγούν στην απαγόρευση προϊόντων.
Η καταγγελία που υπέβαλε η HTC στην αμερικανική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου (ITC) υποστηρίζει ότι η Apple παραβιάζει πέντε πατέντες που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας, το υλικό και το λογισμικό για τη λειτουργία τηλεφωνικού καταλόγου, καθώς και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί το νέο iPad για την αποθήκευση δεδομένων στην κατάσταση αναμονής.
Από την πλευρά της, η Apple κατηγορεί την HTC για παραβίαση 20 πατεντών. Εκτός από καταγγελία στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου, έχει υποβάλει μήνυση κατά της ταϊβανέζικης εταιρείας στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ντέλαγουεαρ.


Πηγή: news.in.gr
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons