Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

iStorm | Δοκιμάσαμε και εμείς σήμερα τον ολόφρεσκο… χυμό μήλου!

Το iStorm άνοιξε σήμερα τις πόρτες του για τους δημοσιογράφους και το neolaia.gr έμεινε με ανοιχτό το στομα! :O Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου της για το iStorm αλλά δείτε και τις φωτογραφίες που τραβήξαμε από το κατάστημα στο Κολωνάκι!
Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στην Ελλάδα, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Apple Premium Reseller Store, ανοίγει τις πύλες του στις 2 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας επί της πλατείας Κολωνακίου, με στόχο να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο.
Ο μοναδικός, πρότυπος χώρος του καταστήματος, διαμορφωμένος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των Apple Stores, θα διαθέτει όλα τα κορυφαία προϊόντα της Apple για να μπορεί ο καθένας να τα γνωρίσει πριν τα επιλέξει, καθώς και την πρώτη σε ελληνικό κατάστημα αίθουσα εκπαιδεύσεων, πλήρως εξοπλισμένη με υπολογιστές Mac και εξυπηρέτηση από τους καλύτερους Έλληνες Apple experts.
Η iStorm αποτελεί τη νέα σημαντική επένδυση του Ομίλου Info-Quest στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντάς τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του καταναλωτή ουσιαστικά στον τομέα της τεχνολογίας. Στο κατάστημα iStorm, οι ήδη χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ευτυχείς με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους.
Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν να προϊόντα της Apple για πρώτη φορά, θα εντυπωσιαστούν από τη φιλικότητα προς το χρήστη, το design και τα επιπλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους. Ανεξάρτητα όμως από την πρότερη γνώση ή μη των προϊόντων Apple, η επίσκεψη στο iStorm αξίζει ως ιδιαίτερη καταναλωτική εμπειρία.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons