Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Jailbreak για Iphone 4 και iOS4 συσκευές

Αργά  το βράδυ ώρα Ελλάδας έγινε release το νέο Jailbreak 2.0 ή αλλιώς jailbreakme.com/. Χρησιμοποιώντας τον mobile Safari από το iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad ή iPod φορτωμένα με iOS 4.x οι χρήστες μπορούν να κάνουν jailbreak την αγαπημένη τους συσκευή απλά και εύκολα, όσο εύκολο είναι το ξεκλείδωμα της οθόνης του iPhone.

Κατά την διάρκεια του release δημιουργήθηκαν θέματα, ένα εκ των οποίων είναι τα bricked iPhones. Κάντε sync με το iTunes πριν προσπαθήσετε οτιδήποτε και έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το iPhone μπορεί να μην ανάψει ξανά. Πέρα από αυτό, η τελευταία έκδοση του jailbreak φαίνεται αν διορθώνει τα προβλήματα που προέκυψαν με το FaceTime και τα MMS. Προς το παρόν οι αναφορές για την επίλυση των προβλημάτων μοιράζονται σε επιτυχίες και αποτυχίες.

Σε κάθε περίπτωση, τώρα που το jailbreak είναι νόμιμο στην Αμερική και το iOS 4 έχει ήδη παραδοθεί στην δύναμη του Cydia καλό θα ήταν εκτός από sync να κάνετε υπομονή μέχρι να διορθωθούν τα bugs, να γίνουν βελτιώσεις και να δοκιμάσετε το jailbreakme.com/ σε μερικές μέρες.

ΠΗΓΗ pestaola.gr
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons