Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η απίστευτη ελαφρότητα του… laptop!

Turbo-X Leaf
Το Πλαίσιο παρουσιάζει το νέο Turbo-X Leaf, με μοναδικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό στις 13,3 ίντσες. Το Turbo-X Leaf είναι ένας ultra-thin φορητός υπολογιστής με λεπτή σαν φύλλο οθόνη LED 13,3 ιντσών και βάρος μόλις 1,5 κιλά. Θυμίζει κατά κάποιον τρόπο το MacBook Air, αλλά με τη σημαντική διαφορά ότι το Leaf μπορείτε να το αποκτήσετε με τα μισά χρήματα.
Η σχεδίασή του οφείλεται στον επεξεργαστή Ultra Low Voltage (ULV) της Intel, SU2700 (ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά laptop), ο οποίος προσφέρει σημαντικά υψηλότερη απόδοση από αυτή των επεξεργαστών Atom για netbook, αλλά συμβάλλει και στη μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας λόγω της ελάχιστης εκπομπής θερμότητας.
Turbo-X Leaf
Το Turbo-X Leaf παρέχει εξαιρετική απόδοση με μνήμη 3GB DDR2 και ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο 120GB. Επίσης, προσφέρει πλήρεις δυνατότητες ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης μέσω Wifi, Bluetooth, Gigabit Ethernet και θύρες USB και HDMI. Και επιπλέον διαθέτει web camera και fingerprint reader.
Με διαστάσεις, λοιπόν, που σοκάρουν (πάχος μόλις 2,1cm) και design που αιχμαλωτίζει το βλέμμα, το Turbo-X Leaf είναι η απόλυτη φορητή πρόταση στις 13,3''.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons