Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Θέλω να ανακτήσει την MicroSD τον κωδικό σας για Κινητά τηλέφωνα

Τώρα, μπορείτε εύκολα να ανακτήσει τον κωδικό MicroSD για Κινητά τηλέφωνα. Αν χρησιμοποιείτε ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα MicroSD, μπορείτε να γνωρίζετε για τις δυσκολίες και τα πλεονεκτήματα της κάρτας. Οι κάρτες είναι σε θέση να αποθηκεύουν τα δεδομένα μέχρι και 32GB στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα και την αίτηση για το σύνολο του έτους.
Επιπλέον, αυτές οι κάρτες είναι χωρίς άγχος και χωρίς ενόχληση, όπως τα περισσότερα από τα Κινητά τηλέφωνα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για αυτούς με σκοπό την προστασία των δεδομένων και αρχεία. Ωστόσο, είναι πραγματικά ενόχληση εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης της κάρτας.
Ο κωδικός πρόσβασης την ανάκτηση είτε από το μενού Αρχείο Εξερευνήστε την Τηλέφωνο ή συνδέοντας την κάρτα σε έναν αναγνώστη κάρτας του PC σας και την αναζήτηση των αρχείων κειμένου που δημιουργείται από το τηλέφωνο.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασης, τοποθετήστε την κάρτα microSD για πρώτη φορά σε ένα PC Card Reader και συνδέστε το Card Reader στον υπολογιστή σας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο SD Card Reader με MicroSD σε SD Adapter ή ένα Card Reader ειδικά έχει σχεδιαστεί για τις κάρτες MicroSD. Είναι διαθέσιμα για περίπου $2 σύνδεση και είναι ωραίο να κρατήσει στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας.
Μπορεί να έχετε δει την επιλογή Auto Παίξτε μόλις συνδέσετε το Card Reader. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για τα περισσότερα από τα λειτουργικά συστήματα των Windows. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε απευθείας τα αρχεία με την επιλογή "Άνοιγμα φακέλου Να Δείτε Files" από το κάτω μέρος αυτού του παραθύρου.


Αφού επιλέξετε την επιλογή, μπορείτε να δείτε τους φακέλους που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα MicroSD. Ο φάκελος θα πρέπει να είναι Συστήματος. Ανοίξτε το φάκελο System. Μετά, στο φάκελο, έλεγχος για την MMCSTORE αρχείο κειμένου. Μετά τη διαπίστωση του κειμένου στο αρχείο, διπλό κλικ πάνω του και να το ανοίξετε με το Notepad ή θα ανοίξει άμεσα στο σημειωματάριο. Αυτός είναι ο κωδικός σας.

Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε προβλήματα με αυτό το, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε λήψη ενός κωδικού πρόσβασης αποκατάστασης λογισμικού ή μπορείτε να κάνετε backup τα αρχεία στον υπολογιστή σας και τη μορφή την κάρτα microSD. Μόλις forma την κάρτα, αυτό θα διαγράψει το Password. Συνεπώς, μπορείτε να μετακινήσετε τα αρχεία ή να διαγράψει τα αρχεία ό, τι θέλεις.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons