Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Microsoft: Αποσύρει τρέχουσες εκδόσεις του Word

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ομοσπονδιακό δευτεροβάθμιο Εφετείο επιβεβαίωσε ετυμηγορία κριτικής επιτροπής του κατώτερου δικαστηρίου ότι η Microsoft παρέβη εσκεμμένα ΗΠΑ i4i του διπλώματος ευρεσιτεχνίας #5,787,449 εκδίδονται 1998.
Microsoft να χάσει την αίτηση αναιρέσεως της i4i αγωγή για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και θα πρέπει πιθανό να ανακαλέσει τις τρέχουσες εκδόσεις του Microsoft Word και του Office λογισμικό από την πώληση.
Πρόεδρος της i4i του Owen Loudon, είπε ότι η απόφαση ήταν μια δικαίωση για i4i και παρείχε ηθική υποστήριξη ταλαντούχων εφευρέτες των οποίων τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που παραβιάζονται.
Groklaw υποψιάζεται ότι, λόγω των μεγάλων ζημιών ανάθεση της δικαστικής του $240 εκατ. Η Microsoft θα μπορούν να προωθήσουν μια αναφορά για ένα εισαγωγικό της certiorari στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Η Vole πρέπει να τηρηθεί και θα αλλάξει τον κωδικό του στο Word από τη νέα Ιανουάριο 11, 2010.
Η Microsoft δήλωσε ότι είχε την προετοιμασία για αυτή τη δυνατότητα δεδομένου ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διαταγή της, τον Αύγουστο 2009 και έχει βάλει τις ρόδες στην κίνηση για να καταργήσετε αυτό τοελάχιστα χρησιμοποιείται το χαρακτηριστικόαπό το λογισμικό του.
Beta εκδόσεις του Microsoft Word 2010 και το Microsoft Office 2010, τα οποία είναι διαθέσιμα σήμερα, δεν περιέχουν την προσαρμοσμένη τεχνολογία XML που χειρισμό που καλύπτονται από την εντολή. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος να αποσύρει την τρέχουσα έκδοση της λέξης από τη Microsoft.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons