Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η Nikon συνεχίζει την επιτυχία της στα βραβεία TIPA 2010

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Nikon σάρωσε τα βραβεία της ένωσης TIPA (Technical Image Press Association) με τα προϊόντα:
- D3S, στην κατηγορία Καλύτερης Επαγγελματικής Φωτογραφικής Μηχανής D-SLR
- AF-S NIKKOR 70-200mm f/2,8G ED VR II, στην κατηγορία Καλύτερου Επαγγελματικού Φακού.

Ο Robert Cristina, Διευθυντής της σειράς των επαγγελματικών φωτογραφικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: "Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που για τρίτη συνεχή χρονιά, μια φωτογραφική μηχανή της σειράς D3, κερδίζει το βραβείο Καλύτερης Επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής DSLR. Δώσαμε προσοχή στις παρατηρήσεις των πελατών μας και αφιερώσαμε ατελείωτες ώρες στην εφαρμογή και βελτίωση των λειτουργιών της μηχανής, για να έχουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι τη σιγουριά ότι με τις φωτογραφικές μηχανές D3S θα βρίσκονται στην κορυφή." Ο Robert Cristina πρόσθεσε: "Ο φακός AF-S NIKKOR 70-200mm f/2,8G ED VR II αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχίας του πρωτοποριακού AF-S 14-24mm f/2,8 που κέρδισε το βραβείο TIPA το 2008. Και τα δύο προϊόντα εξασφαλίζουν στους φωτογράφους τα μέγιστα πλεονεκτήματα".

Η ένωση TIPA είναι η κορυφαία ένωση φωτογραφικού τύπου στην Ευρώπη. Τα βραβεία της επιλέγονται από τα 29 κορυφαία φωτογραφικά περιοδικά της Ευρώπης σε 13 χώρες και απονέμονται σε προϊόντα που, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, θεωρούνται τα καλύτερα στην κατηγορία τους, όσον αφορά την ποιότητα, τις επιδόσεις και το συνολικό όφελος για τον τελικό χρήστη. Τα βραβεία ενισχύουν την ηγετική θέση της Nikon και αποδεικνύουν την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και τη συνεχιζόμενη επιδίωξή της για την τελειότητα.

Nikon D3S: Καλύτερη επαγγελματική φωτογραφική μηχανή D-SLR
Οι εκπρόσωποι της κριτικής επιτροπής της TIPA σχολιάζουν: "Η D3S συγκεντρώνει τις περισσότερες από τις λειτουργίες που οδήγησαν στην επιτυχία τη φωτογραφική μηχανή D3 της Nikon και αποτελεί σταθμό στην ιστορία της φωτογραφίας: Είναι πραγματικά η πρώτη φωτογραφική μηχανή DSLR που περιλαμβάνει την κορυφαία ευαισθησία τύπου "push" ύψους 102.400 ISO. Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, περιλαμβάνει εξαιρετικό σκόπευτρο και κορυφαίο σύστημα αυτόματης εστίασης και είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή τύπου D-SLR για επαγγελματίες, κυρίως στο χώρο του ρεπορτάζ και των αθλητικών φωτογραφήσεων."
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II της Nikon: Καλύτερος επαγγελματικός φακός
Οι εκπρόσωποι της κριτικής επιτροπής της TIPA σχολιάζουν: "Ο φακός AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II με zoom τηλεφακού έχει σχεδιαστεί για χρήση με φωτογραφικές μηχανές SLR της Nikon, τόσο ψηφιακές όσο και μηχανές που χρησιμοποιούν φιλμ. Αυτός ο φακός ενσωματώνει τις μοναδικές τεχνολογίες της Nikon, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης επτά γυάλινων στοιχείων ED νανοκρυσταλλικής επίστρωσης, του συστήματος αθόρυβου μοτέρ (Silent Wave Motor, SWM) και του συστήματος απόσβεσης κραδασμών (VR II) για αντιστάθμιση στο κούνημα της φωτογραφικής μηχανής που σημαίνει αύξηση της ταχύτητας κλείστρου κατά τέσσερα βήματα".
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons