Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Ελληνικό το Office 2010 από την Microsoft

microsoft office 2010 small bussiness
Εδώ και 4 μέρες το Office 2010 είναι Ελληνικό και η μαμά Microsoft είναι περήφανη για αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε την Ελληνική έκδοση Office 2010 κατευθείαν από κάποιο κατάστημα ή απλά να κάνετε activate ότι έχει εγκαταστήσει ο κατασκευαστής του νέου υπολογιστή που μόλις αγοράσατε. Η Microsoft έχει συνεργασία με Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony και Toshiba οπότε είναι εξαιρετικό πιθανό να πέσετε πάνω σε μια έκδοση του Office 2010, που εκτός των άλλων χαρακτηριστικών δύο είναι πολύ σίγουρα. Είναι απίστευτα γρήγορο σε σύγκριση με ό,τι είχατε συνηθίσει από παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office και είναι σημαντικά πιο ανοιχτό υποστηρίζοντας χωρίς πολλά – πολλά format όπως το Open Document Format (.ODF) .
Ακολουθεί και το επίσημο press release με τα yada yada.
Στη διάθεση του ελληνικού κοινού βρίσκεται από τις 27 Αυγούστου η ελληνική έκδοση του Microsoft Office 2010, η οποία διατίθεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Οι έλληνες καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Office είτε μεμονωμένα, είτε με την αγορά επιτραπέζιων και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony και Toshiba, καθώς και από έλληνες κατασκευαστές ΗΥ. Υπενθυμίζεται, ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν σε καταστήματα λιανικής πώλησης μια Κάρτα Ενεργοποίησης Προϊόντος (Product Key Card) για να ενεργοποιήσουν το προ-εγκατεστημένο Office 2010 σε νέους υπολογιστές. Επιπλέον οι καταναλωτές που επιθυμούν να “κατεβάσουν” το Office 2010 απευθείας από το Office.com σε έναν παλιό υπολογιστή, η νέα τεχνολογία Click-to-Run θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την εγκατάσταση.
Με την ευκαιρία της διάθεσης της ελληνικής έκδοσης του νέου Office, η κα Μαρία Τσιλίρα, Office Marketing Manager της Microsoft Ελλάς, σημείωσε τα ακόλουθα: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τον Ιούνιο το Office 2010 που έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να εργαστούν αποτελεσματικά από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, να επεξεργάζονται αρχεία ταυτόχρονα με άλλους χρήστες και από οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης ή συσκευή smartphone. Σε συνέχεια της αγγλικής έκδοσης, το ελληνικό Office 2010 έρχεται να συμπληρώσει και να ενδυναμώσει τη διάθεση της ανανεωμένης σουίτας γραφείου της Microsoft, η οποία έχει ήδη μεγάλη απήχηση στην ελληνική αγορά».
Το Office 2010 ενσωματώνει σημαντικά καινοτόμα χαρακτηριστικά, που απλοποιούν ακόμα περισσότερο τις καθημερινές εργασίες των χρηστών, επιτρέποντας τη δημιουργία ακόμα πιο ζωντανών και δυναμικών εγγράφων, παρουσιάσεων και φύλλων εργασίας και διασφαλίζοντας την καλύτερη συνεργασία μεταξύ υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου και web browser. Υπενθυμίζεται ότι η αγγλική έκδοση του Office 2010 βρίσκεται στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού από τις 15 Ιουνίου.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική έκδοση του Microsoft Office 2010 μπορείτε να βρείτε στην ελληνική ιστοσελίδα του MS Office http://office.microsoft.com/el-gr/ .
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons