Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Τον Οκτώβριο το Office for Mac 2011

Η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά τη νέα της σουίτα γραφείου για τα συστήματα Max OS X τον Οκτώβριο. Εως τώρα ήταν γνωστό ότι η σουίτα θα κυκλοφορούσε στην αγορά πριν τα Χριστούγεννα.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις της σουίτας. Καταρχήν θα έχουμε την "Office for Mac Home & Student 2011" που θα κοστίζει 119 δολάρια. Αυτή θα περιέχει τα Word, PowerPoint & Excel όπως και την έκδοση 8 του Messenger for Mac. Aντί 199 δολαρίων θα κυκλοφορήσει η έκδοση "Office for Mac Home & Business 2011", η οποία θα περιέχει επιπρόσθετα και το Outlook.Oι παραπάνω τιμές περιλαμβάνυν την άδεια εγκατάστασης σε έναν υπολογιστή. Η Microsoft θα προσφέρει επίσης και τα Family Packs, που θα επιτρέπουν την εγκατάσταση σε έως τρεις υπολογιστές και θα κοστίζουν 149 και 279 δολάρια αντίστοιχα.

Η τρίτη έκδοση θα είναι η "Office for Mac Academic Edition 2011" σχεδιασμένη με εκπαιδευτικό προσανατολισμό. Αυτή θα έχει εξοπλισμό αντίστοιχο με την Home & Business έκδοση και θα κοστίζει 99 δολάρια ανά άδεια.

pcnea.blogspot.com
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons