Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Συνοπτικός Οδηγός για το PayPal


Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρία που το λειτουργεί είναι η ίδια που έχει το eBay και γι’ αυτό οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay  γίνονται  μέσω PayPal.
Οι δυνατότητες που δίνει το PayPal είναι
  • Να στείλει χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό Paypal
  • Να πάρει χρήματα από κάποιον άλλο με αποστολή στον τραπεζικό λογαριασμό του (απαραίτητος ο λογαριασμός PayPal και καλύτερα ρωτήστε την τράπεζά σας αν το υποστηρίζει πρώτα).
  • Δωρεά σε διάφορα site.

Πως λειτουργεί το PayPal;
Το PayPal λειτουργεί όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε σε αυτόν λεφτά από μία κάρτα, να δεχτούμε λεφτά από κάποιον άλλο ή και να στείλουμε λεφτά σε άλλον.
Το PayPal είναι ασφαλές γιατί μόνο αυτό εμπλέκεται στην διαδικασία της μεταφοράς χρημάτων, δηλαδή ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας είναι το PayPal. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα και όχι αριθμούς πιστωτικών καρτών. Φυσικά και όλες οι σελίδες του PayPal είναι κρυπτογραφημένες.

Πως όμως μπορούμε να φτιάξουμε ένα  λογαριασμό;
Πολύ απλά στο www.PayPal.com/signup
Απλούστατα  μπορούμε να φτιάξουμε ένα λογαριασμό. Μόνο που για ευνόητους λόγους δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία. Μετά  μπορούμε να προσθέσουμε και τα στοιχεία της κάρτας μας για να έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε χρήματα.

Δεν θέλω να μπλέξω με πιστωτικές. Τί κάνω;
Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να βγάλετε μία ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα. Υπάρχουν δύο τύποι  Visa Electron (Visa) και Maestro (Mastercard). Αυτές οι κάρτες τραβάνε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Εάν είναι άδειος δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε συναλλαγές. Δηλαδή δεν μπορούμε να αρχίσουμε κατά λάθος  να χρωστάμε χρήματα.
Εάν δεν θέλετε να μπλέξετε καθόλου με λογαριασμούς, εναλλακτική λύση είναι η προπληρωμένη κάρτα (prepaid). Τα πράγματα εδώ είναι πιο εύκολα. Απλά βγάζουμε σε μία τράπεζα μία τέτοια κάρτα και την γεμίζουμε με ότι ποσό θέλουμε. Συνδέουμε την κάρτα με το PayPal και μπορούμε να ξοδεύσουμε μόνο αυτό το ποσό, δηλαδή ούτε εδώ υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουμε να χρωστάμε κατά λάθος. Εάν το ποσό της κάρτας τελειώσει τότε απλά μπορείτε να την ξαναγεμίσετε με χρήματα.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons