Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας μας, θα επηρεάζει τα rankings στο Google!

Πρίν ένα μήνα όταν πρωτοάκουσα σε συνέντευξη του Matt Cutts απο το Google στη σελίδα WebProNews και αναφέρθηκε για τη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας και πόσο σημαντικός τομέας είναι, ένοιωσα δικαιωμένος. Καιρό τώρα γκρινιάζω και έχω απορρίψει συνεργασίες επειδή οι σελίδες των προτιθέμενων συνεργατών ήταν αργές και «υπερφορτωμένες».
 Ο Matt Cutts πιο συγκεκριμένα είπε πως η ταχύτητα μιας σελίδας θα επηρεάζει άμεσα τη κατάταξη στις εμφανίσεις αποτελεσμάτων στην δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης! Συνεχίζοντας, δικαιολόγησε το παραπάνω λέγοντας πως ανέκαθεν πολιτική της  Google αποτελούσε να εμφανίζονται οι πιο χρήσιμες και φιλικές-προς-τον-χρήστη σελίδες και κατ’αυτόν τον τρόπο, η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης κρίνεται αναγκαία.
 Η παραπάνω κίνηση ανήκει σε μια σειρά μέτρων που ξεκίνησε να παίρνει η Google μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Speeding Up the web» με στόχο ένα..γρηγορότερο, πιο εύχρηστο και θεμιτό διαδίκτυο.
logo_google_c
Η παραπάνω κίνηση βέβαια αν και απο πολλούς webmasters αρχικά φαίνεται σωστή και είναι πρόθυμοι να την υποστηρίξουν κάποιοι την βλέπουν..με άλλο μάτι. Προβλήματα που εμφανίζονται πλέον είναι το γεγονός πως πολλοί webmasters θα αναγκαστούν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για καλύτερο hosting και συντήρηση ενώ επιπλέον χώρες με όχι τόσο αναπτυγμένη τεχνολογία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών και έχουν datacenters στην επικράτεια τους θα ζημιωθούν. Τέλος, σελίδες όπως video blogs, δηλαδή blogs με συλλογές απο video που χρειάζονται περισσότερο load time, τι μοίρα έχουν;
Προσωπικά, θα καλοσωρίσω μια τέτοια κίνηση και θα χαρώ κάποιοι να πληρώσουν για να διορθώσουν τις σελίδες τους. Πείτε με κακό, αλλα μαρέσει! Εύχομαι  να πάρει και την Ελλάδα η..»μπάλα» και να δούμε και καμια..»αναβάθμιση» και εμείς οι καημένοι..
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons