Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Ποντίκι Razer Deathadder Re-Spawn review, όπλο για gamers

Ποντίκι Razer Deathadder Re-Spawn review, όπλο για gamers
Ποντίκι Razer Deathadder Re-Spawn review, όπλο για gamers
Ποντίκι Razer Deathadder Re-Spawn review, όπλο για gamers
Ποντίκι Razer Deathadder Re-Spawn review, όπλο για gamers

Όλοι οι gamers γνωρίζουν πως τα περιφερειακά που εξασφαλίζουν την αλληλεπίδραση του χρήστη με τον υπολογιστή και κυρίως αυτά που μεταβιβάζουν τις κινήσεις του χρήστη στον υπολογιστή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα και εργονομικά.
Η Razer είναι μία αμερικάνικη εταιρεία που κατασκευάζει περιφερειακά υπολογιστών για gamers.
Βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο από το 1990 και μέχρι τώρα έχει λάβει πολλά βραβεία αλλά και πολλούς επαίνους από όλο τον κόσμο για την ποιότητα και την την χρηστικότητα των προϊόντων της.
Κατασκευασμένα πολύ κοντά στη τελειότητα, απέκτησαν δίκαια την φήμη του ηγέτη στην τεχνολογία περιφερειακών για gaming.
Το ποντίκι που θα σας παρουσιάσω είναι το Razer Deathadder Re-Spawn, μια αναβάθμιση του κλασικού Deathadder που διορθώνει πολλά προβλήματα και αναπτύσσει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο mouse.
Unboxing
To Deathadder Re-Spawn έρχεται μέσα σε ένα μαύρο κουτί από σκληρό χαρτόνι το οποίο περιβάλλεται από μία ζελατίνα με το λογότυπο της Razer. Γύρω υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για το mouse.
Το μπροστινό μέρος ανοίγει σαν καπάκι κι ετσι μπορούμε κατευθείαν να δούμε το mouse, το οποίο περιβάλλεται από σκληρό αδιαφανή και μαύρο πλαστικό που το προστατεύει από από τη βρομιά και τους κραδασμούς.
Πίσω από το ποντίκι υπάρχει ένας μαύρος φάκελος με το λογότυπο της Razer σε ανάγλυφα.
Μέσα στο φάκελο θα βρούμε:
*Razer Certificate of authenticity
*Quick Start Guide
*Master Guide
*Razer Product Catalog
*2 αυτοκόλλητα με το λογότυπο της Razer
*ένα μικρό χαρτονάκι που δείχνει το ποντίκι λέγοντας μερικά λόγια γι' αυτό

Περιγραφή
Όταν έπιασα για πρώτη φορά το Deathadder Re-Spawn στα χέρια μου, δεν ήθελα να το αφήσω και ανυπομονούσα να το δοκιμάσω!
Μαύρο, επιβλητικό, εργονομικό για δεξιόχειρες, με μέτριο βάρος (20γρ πιο ελαφρύ από τo Mamba), ακριβές και στην αφή σαν σουέτ!
Λόγο του ότι έχω μεγάλα χέρια, ταίριαξε τέλεια στη παλάμη μου έτοιμο για δράση! Φοβερή ποιότητα κατασκευής με τα πάντα στην εντέλεια!
Το καλώδιο είναι σαν κορδόνι, λεπτό και ανθεκτικό με μήκος περίπου 2,7 μέτρα. Το USB είναι επιχρυσωμένο για τέλεια επαφή και τα blue leds στο scroll button και στο λογότυπο της Razer, το οποίο αναβοσβήνει, που βρίσκεται στη μέση του mouse του δίνουν μία ακόμη πιο επιβλητική όψη.
Στην αριστερή πλευρά βρίσκονται άλλα 2 προγραμματιζόμενα buttons άμεσης απόκρισης, που αποκλείεται να τα πατήσετε καταλάθος. Όλα τα κουμπιά πατιούνται εύκολα και δεν πρόκειται να δυσκολέψουν κανέναν.
To scroll wheel είναι εντελώς αθόρυβo και βολικό, αν και κάπως σκληρό στο πάτημα του scroll button. Πάνω στο SteelSeries Qck+ κινείτε με άνεση και έχει τέλειο tracking, αλλά και ακρίβεια.
Στο κάτω μέρος του mouse υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγεται Profile changer και όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα του, το χρησιμοποιούμε για να αλλάζουμε μεταξύ των profile που έχουμε δημιουργήσει στο Razer Deathadder Driver. Έτσι μπορούμε εύκολα με την on-the-fly αλλάγή profile να αλλάξουμε το mapping των mouse buttons, τα dpi, το polling rate.. Όταν πατήσουμε το κουμπί Profile changer αυτό θα αλλάξει το profile στο αμέσως επόμενο και το Scroll Wheel LED θα αναβοσβήσει τόσες φορές όσες ο αριθμός του profile που είμαστε, πράγμα εξαιρετικά χρήσιμο!
Ας δούμε τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του:
-3500dpi Razer Precision 3.5G infrared sensor
-Εργονομικός σχεδιασμός για δεξιόχειρες
-1000Hz με 1ms χρόνο απόκρισης
-5 ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα πλήκτρα άμεσης απόκρισης
-Ρύθμιση ευαισθησίας On-The-Fly
-Άνετα, αντιολισθητικά πλήκτρα
-16-bit ultra-wide data path
-60-120 inches per second και 15G επιτάχυνσης
-Αθόρυβη κύλιση με ειδικά λεπτά πόδια από teflon
-Επίχρυση απόληξη USB
-Κατά προσέγγιση μέγεθος: 128mm (μήκος) x 70mm (πλάτος) x 42.5mm (ύψος)

Με το 1ms response time, σε σύγκριση με άλλα gaming mouse με 8ms, οι παίκτες θα έχουν σχεδόν μηδενική καθυστέρηση στο παιχνίδι τους με τις κινήσεις να πραγματοποιούνται στιγμιαία, πράγμα που ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα.
Τα dpi μπορούν επίσης να αυξομειωθούν on the fly με minimum τα 450 και maximum τα 3500.
Θυμάστε προηγουμένως που σας είπα πως το Deathadder Re-Spawn είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού Deathadder;
Μία ακόμα αλλαγή της νέας έκδοσης είναι πως ο νέος 3.5G infrared sensor που χρησιμοποιείτε δεν έχει drift control, πράγμα πολύ σημαντικό για τους gamers.
Το drift control είναι ένας prediction μηχανισμός του sensor που έχει σχεδιασθεί για να βοηθάει τους χρήστες να σχεδιάζουν ίσιες γραμμές είτε οριζόντια είτε κάθετα. Έτσι αντί ο sensor να ακολουθεί ακριβώς την κίνηση του χρήστη, αν εντοπίσει ευθεία οριζόντια ή κάθετη κίνηση προσπαθεί να αποκλείσει κάθε κίνηση του χρήστη που ξεφεύγει από την ευθεία. Αυτό σημαίνει πως μία απόκλιση 5 μοιρών προς τα κάτω από τον χρήστη δε θα υπολογισθεί καθόλου από το ποντίκι το οποίο θα συνεχίσει την ευθεία κίνηση.

Με την μη ύπαρξη αυτού του μηχανισμού στον sensor που χρησιμοποιεί και το νέο Deathadder δίνεται στο χρήστη ο απόλυτος έλεγχος και η απόλυτη ελευθερία κίνησης!
Software
Όλα αυτά τα υπέροχα features του Deathadder Re-Spawn έχουμε την δυνατότητα να τα ελέγχουμε μέσα από το πολύ εύχρηστο software “Deathadder Configurator” που μπορούμε να κατεβάσουμε από το razersupport.com

Ακόμα η Razer έχει φροντίσει έτσι ώστε το Deathadder Re-Spawn να μπορεί να αναβαθμίζει το firmware του επίσης από το support site της.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons