Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Φήμη: Νέο socket θα αντικαταστήσει το LGA1366 μέσα στο 2011


Η επερχόμενη αντικατάσταση των high-end επεξεργαστών της σειράς Core i7 θα έρθει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2011, οπότε εαν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε σε σύστημα LGA1366, μπορείτε να το προχωρήσετε αφού έχει ακόμη αρκετό χρόνο ζωής.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν θα υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των υφιστάμενων επεξεργαστών LGA1366 Core i7 και του νέου socket. Η Intel σχεδιάζει την παρουσίαση ενός νέου socket για κάθε νέο revision επεξεργαστή, συνεχίζοντας έτσι να ενσωματώνει όλο και περισσότερες τεχνολογίες σε εκείνους, με αποτέλεσμα την αλλαγή των pins αλλά και του socket τοποθέτησης.

Φήμες λένε ότι το τσιπ που θα συνοδεύει το νέο socket, αναπόφευκτα θα αποκαλείται Χ68, αν και αυτό απέχει πολύ από το να είναι ένα επίσημο όνομα, θα διαθέτει τέσσερις υποδοχές για DDR3 DIMMs. Θα υποστηρίξει μόνο ένα DIMM ανά κανάλι καθώς αυτό μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης μνήμης, αλλά και η πυκνότητα μνήμης θα είναι συνολικά χαμηλότερη από την τρέχουσα στο LGA1366, στα συστήματα Core i7 θα υπάρχουν μόνο τέσσερις υποδοχές έναντι των έξι που βλέπετε στις τρέχουσες μητρικές Χ58. Το chipset θα περιλαμβάνει περισσότερες λωρίδες PCI-E, οι οποίες φημολογείται ότι θα είναι 2.0 ή 3.0.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των πιν και του μεγέθους του socket, ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι πρώτοι επεξεργαστές να διαθέτουν οκτώ εγγενής πυρήνες, με σχεδιασμό 16 νημάτων όπως ο πρόσφατα ανακοινωμένος Xeon X7650, ο οποίος βασίζεται στην επερχόμενη αρχιτεκτονική Sandy Bridge.Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη την εικόνα.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons