Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πώς να καθορίσει το Windows Live Messenger Update Error

Αν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Windows Live Messenger ή το MSN Messenger και δεν θέλετε να τους ενημερώσετε, ακόμη μπορείτε να πάρετε μια προτροπή που έχετε για να ενημερώσετε για τη νεώτερη έκδοση και. Αυτή είναι η καλύτερη ενόχληση που αισθανόμαστε. Η τελευταία έκδοση του Windows Live Messenger είναι 14.x προφέρεται όπως το Windows Live Messenger 2009. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελεύθερη χρησιμότητα που είναι σε θέση να διορθώσετε αυτό το μήνυμα error μεγάλα version. Επιπλέον, μπορείτε να κρατήσετε using το εγκατεστημένο το Windows Live Messenger στον υπολογιστή και μήνυμα σφάλματος διακοπής από σας προτρέπει να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση του υπολογιστή.
Το όνομα του προγράμματος είναι WLM Δεν Update το οποίο είναι σε θέση να stop αναγκάζοντάς σας να ενημερώσετε την τελευταία έκδοση του οι αγγελιοφόροι, όπως Windows Live Messenger ή το MSN Messenger.


Είναι σε θέση να εργαστεί με κατά8.5.1302.1018 (το τελευταίο προ-2009 εκδοχή) και v8.1.0178.00. Επιπλέον, το έμπλαστρο είναι τόσο απλή και ασφαλής. Μπορεί να αλλάζει τις πληροφορίες έκδοσης, καθιστώντας Messenger για να εργαστεί ως παλαιότερη έκδοση.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons