Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Ολοένα και πιο επικίνδυνο το τελευταίο κενό ασφαλείας στα Windows

Γράφαμε πριν από λίγες μέρες για ένα σοβαρό κενό ασφαλείας στα που σχετίζεται με το σύστημα συντομεύσεων του λειτουργικού. Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη “τρύπα” των αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό που ασχολείται με τη δημιουργία . Τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον δύο νέοι τύποι που εκμεταλλεύονται το εν λόγω κενό.
Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το Chymine-A trojan, ένα keylogger που καταγράφει τα πατήματα των πλήκτρων, καθώς και για το Autorun-VB-RP worm που ανανεώθηκε για να χρησιμοποιεί αυτό το κενό ως μέθοδο μόλυνσης. Παράλληλα, η Trend Micro προειδοποιεί ότι η συγκεκριμένη τρύπα μπορεί να αποτελέσει κερκόπορτα για πολλούς τύπους απειλών.
Η δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το σχετικό διορθωτικό patch. Το γεγονός ότι το κενό ασφαλείας εντοπίζεται στον πυρήνα του λειτουργικού δυσχεραίνει την προσπάθεια αντιμετώπισής του. Είναι πολύ πιθανό να μην κυκλοφορήσει τελικά το patch στις 10 Αυγούστου, οπότε θα διατεθεί το επόμενο πακέτο μηνιαίων ενημερώσεων για τα .
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons