Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Το Android 2.2 Froyo δεν είναι σχεδιασμένο για tablets

Το Android 2.2 Froyo δεν είναι σχεδιασμένο για tablets
Το Android 2.2 Froyo δεν είναι φτιαγμένο για tablets, αυτή είναι η επίσημη στάση του Google στον σκασμό ανακοινώσεων και μοντέλων που είδαμε στην IFA 2010. Ναι, η άρνηση αυτή συμπεριλαμβάνει και το Samsung Galaxy Tab που οι Κορεάτες έχουν φροντίσει να αλλάξουν αρκετά με τα δικά τους γραφικά αλλά και το δικό τους “μαγαζάκι” προώθησης και πώλησης applications.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Hugo Barra, Google director of products for mobile, “But the way Android Market works is it’s not going to be available on devices that don’t allow applications to run correctly. Which devices do, and which don’t will be unit specific, but Froyo is not optimised for use on tablets. If you want Android market on that platform, the apps just wouldn’t run, [Froyo] is just not designed for that form factor”.
Το Google είναι ξεκάθαρο. Έφτιαξε το Android για τα κινητά και τα high end smartphones, έχει σχεδιάσει το Android Market για κινητά μόνο και δεν βλέπει το νέο λειτουργικό να είναι φιλικό στα tablets. Ακόμα και το Android 3.0 Gingerbread που όλοι περιμένουμε ως την επόμενη σημαντική έκδοση του Android, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι διαιίτερα φιλικό στα tablets. Για αυτό η Samsung ενσωμάτωσε την δική της λύση στο Galaxy Tab. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το Google δουλεύει στο Chrome OS για τα netbooks και tablets.
Μπορεί το Android 2.2 και το Android 3.0 να έχουν την ικανότητα να τρέξουν σε μεγάλες οθόνες με tablet form factor αυτό δεν σημαίνει ότι είναι optimized για αυτό. Η δήλωση του Google είναι η καλύτερη απόδειξη για την αλλαγή που συμβαίνει σε ολόκληρη την βιομηχανία software και hardware που μέχρι σήμερα προσπαθούσε να πουλήσει στο ίδιο πακέτο λύσεις που είχαν σχεδιαστεί για να καλύπτουν desktop ανάγκες δεκαετιών πριν.
Η Apple απέδειξε πρώτη τι μπορεί να συμβεί με το λειτουργικό αποκλειστικά σχεδιασμένο για κινητά. Το Google ξέρει τι κάνει και ακολουθεί προσεχτικά βήματα στο ίδιο μονοπάτι. Η Microsoft άφησε πίσω το παρελθόν και δούλεψε από την αρχή για την δημιουργία των Windows Phone 7. Η Nokia κάνει ομαλή την μετάβαση από το Symbian^3 στο Symbian^4 και το MeeGo.
Να περιμένετε όχι μόνο ανακοινώσεις για νέα κινητά και tablets τους επόμενους μήνες, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα 2010 και τις πρώτες μέρες του 2011, αλλά και μια στροφή στον τρόπο που οι εταιρείες αντιμετωπίζουν ξεχωριστά τις ανάγκες των καταναλωτών. Σύντομα θα βρεθούμε μπροστά σε πληθώρα λύσεων και gadgets και που είναι φτιαγμένα τον 21ο αιώνα για να καλύπτουν τις ανάγκες του σήμερα και του μεθαύριο.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons