Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Apple: Νέα σειρά iPod

Την ανανεωμένη σειρά των iPod media players, συμπεριλαμβανομένου και του νέου iPod Touch, που προσφέρει τη δυνατότητα video-κλήσεων, παρουσίασε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς.
Το νέο iPod Touch διαθέτει ειδικές κάμερες που επιτρέπουν στον χρήστη να συνομιλεί με άλλους ιδιοκτήτες συσκευών iPhone ή iPod, με τη βοήθεια του προγράμματος «FaceTime» της Apple. Η συσκευή γίνεται ακόμα πιο λεπτή, διαθέτει τον επεξεργαστή Apple A4 και περιλαμβάνει γυροσκόπιο, μπροστινή κάμερα για FaceTime και οπίσθια κάμερα για HD βίντεο.
Η Apple παρουσίασε επίσης το iPod Nano, το οποίο αποτελεί και την πιο ενδιαφέρουσα αναβάθμιση, καθώς και το iPod Shuffle.
Το iPod nano «πετάει» το click-wheel και διαθέτει πλέον multitouch οθόνη σε ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Επιτυγχάνει 24 ώρες αυτονομία μπαταρίας με ραδιόφωνο, ρολόι, voice over, podcasts, photos και άλλα σχετικά χαρακτηριστικά.
Το iPod shuffle είναι ακόμα μικρότερο και διαθέτει κουμπιά αλλά και voice over δυνατότητες με 15 ώρες μουσικής και πέντε χρώματα.
«Πρόκειται για τις ριζικότερες αλλαγές στη σειρά της Apple», δήλωσε ο κ. Τζομπς, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά των iPod σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons