Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

ASUS P7P55/USB3, Η πρώτη μητρική με USB 3.0

Η ASUS θέτει νέα πρότυπα, παρουσιάζοντας την P7P55/USB3, μια προσιτή κάρτα ευρείας κατανάλωσης ή οποία προσφέρει την ευελιξία και την ταχύτητα του USB 3.0. Η P7P55/USB3 μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κουτί κανονικών διαστάσεων, γεγονός που την καθιστά συμβατή με τους υπολογιστές της πλειοψηφίας των καταναλωτών.
ASUS P7P55/USB3
Η P7P55/USB3 είναι η πρώτη κάρτα που έρχεται εφοδιασμένη με δύο θύρες USB 3.0 ports τοποθετημένες στο εμπρός και στο πίσω τμήμα Ι/Ο, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των χρηστών για εύκολη πρόσβαση. Την υποστήριξη των δύο πάνελ USB 3.0 αναλαμβάνει ένας επεξεργαστής της NEC, ο οποίος έχει προστεθεί στην P7P55/USB3 για αυτό ακριβώς το σκοπό. Έτσι οι χρήστες είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να διαπιστώσουν καμία διαφοροποίηση στην ταχύτητα με την οποία μεταφέρονται τα δεδομένα από κάθε θύρα επικοινωνίας.
Τοποθετώντας την τεχνολογία USB 3.0 σε μια κάρτα της βασικής κατηγορίας, η ASUS προσφέρει στους καταναλωτές τα πλεονεκτήματα απόδοσης του USB 3.0, χωρίς τη φασαρία τροποποίησης ή αλλαγής των κουτιών που ήδη χρησιμοποιούν. Η ASUS, κορυφαίος κατασκευαστής επώνυμων μητρικών που υποστηρίζουν την τεχνολογία USB 3.0, συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές κουτιών (chassis) ώστε να διασφαλίσει τη συμβατότητα του νέου σχεδιασμού των μητρικών της καρτών.


ASUS P7P55/USB3
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons