Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Προσοχή στις ιστοσελίδες «παγίδες»

http://2.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TFf7uafvSpI/AAAAAAAACWg/w9CGfmVAd18/s1600/website1.jpg
Απανταχού παρόν οι χάκερς οι οποίοι όσο πάνε και γίνονται πιο δραστήριοι. Σύμφωνα με την εταιρία Antivirus Panda Security
Περίπου 57.000 φαινομενικά αθώες ιστοσελίδες νόμιμων ιστοσελίδων (websites), που στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνες «μαιμούδες», δημιουργούνται κάθε εβδομάδα με στόχο να παρασύρουν ανυποψίαστους χρήστες και να τους «μολύνουν» με κακόβουλο λογισμικό.
H έκθεση του εργαστηρίου PandaLabs προειδοποιεί ότι, επιγραμμικές (online) «παγίδες» που μοιάζουν με τις κανονικές ιστοσελίδες όπως, δημοπρασίες, ιστοσελίδες τραπεζών καθώς και ηλεκτρονικών καταστημάτων, κάνοντας με αυτό τον τρόπο καμουφλάζ τις ιστοσελίδες τους, ώστε να φαίνονται ως νόμιμες, καθώς προωθούνται μέσω της αποστολής e-mail. Έτσι αυτές οι ιστοσελίδες «φορτώνουν» κρυφά κακόβουλο λογισμικό στους υπολογιστές των χρηστών, ώστε στη συνέχεια μέσω αυτών των ιών, ο χάκερ να υποκλέψει προσωπικές πληροφορίες (ευαίσθητα δεδομένα, κωδικούς κ.α.).
Αγαπημένες ιστοσελίδες που προτιμούν οι χάκερ για να μιμηθούν είναι το eBay, η υπηρεσία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων Western Union, καθώς κυριότερες προτιμήσεις για «παγίδες» ανήκουν οι ιστοσελίδες της Visa, του Amazon.com, του PayPal, της τράπεζας HSBC, αλλά και της αμερικανικής εφορίας (IRS).
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons