Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Θα ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα... άλλα e-mail

http://www.thetechherald.com/media/images/200929/gmail_8.jpg
Τις επόμενες μέρες η Google λανσάρει ένα νέο εργαλείο για το Gmail που ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα λιγότερο σημαντικά εισερχόμενα email.

Το «Γραμματοκιβώτιο Προτεραιότητας» (Priority Inbox), που ενεργοποιείται κατ΄επιλογή του χρήστη, αναλύει τα μηνύματα και τα μοιράζει σε τρεις κατηγορίες: «Σημαντικά και Μη Αναγνωσμένα», «Με Αστέρι» και «Oλα τα υπόλοιπα».

Η αυτόματη κατηγοριοποίηση βασίζεται σε αλγόριθμους της Google που εξετάζουν μεταξύ άλλων το περιεχόμενο των μηνυμάτων, τον αριθμό παραληπτών κάθε email και τις επαφές με τις οποίες επικοινωνεί συχνότερα ο χρήστης.

«Καθώς φτάνουν τα μηνύματα, το Gmail μαρκάρει ορισμένα από αυτά ως σημαντικά. Το Gmail χρησιμοποιεί μια ποικιλία ενδείξεων για να προβλέπει ποια μηνύματα είναι σημαντικά, όπως οι άνθρωποι στους οποίους στέλνετε περισσότερα email και το ποια μηνύματα ανοίγετε και απαντάτε» εξηγεί η Google σε εταιρικό ιστολόγιο.

Το νέο εργαλείο θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του Gmail, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών χρηστών, σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons