Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Google Tv | Αναμένεται το φθινόπωρο

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2010/05/google-tv.jpg
Όπως σας είχαμε αναφέρει η Google αναμένει την νέα εποχή του Google Tv, το οποιο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, όπως προανηγγειλε ο ιδιοκτήτης του κολλοσού Έρικ Σμιντ, σε διεθνή έκθεση τεχνολογίας στο Βερολίνο. Έτσι λοιπόν πρώτος σταθμός του Google Tv θα είναι οι Η.Π.Α και αργότερα ο υπόλοιπος κόσμος όπως αναφέρει ο κ.Σμιντ καθώς όπως διευκρινίζει ότι «το αργότερο το 2011», η τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρίας θα είναι προσβάσιμη σε όλους.
Να προσθέσουμε ότι η νέα πλατφόρμα της Google συναργάζεται και με τις εταιρίες Logitech και Sony. Επίσης ένα νέο επίτευγμα της Google, ο μεταφραστής (translator) θα ενσωματωθεί στην νέα τηλεοπτική πλατφόρμα, καθώς θα μπορεί να βοηθήσει στην επικοινωνία δύο ανθρώπων οι οποίοι δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, καθώς ο ένας από τους δύο, θα ακούει τη μετάφραση των όσων αναφέρει ο συνομιλητής του, με μικρή χρονοκαθυστέρηση.
Όπως δηλώνει ο Έρικ Σμιντ
«Οι αλλαγές σήμερα γίνονται με τέτοια ταχύτητα που οι κοινωνίες δεν είναι έτοιμες στην πραγματικότητα για να αντιμετωπίσουν αυτό που θα συμβεί όταν οι πάντες θα είναι online, ο καθένας θα μπορεί να ανεβάζει πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν γύρω του»
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons