Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Intel Turbo Boost 2.0

Intel Turbo Boost 2.0
Όλοι γνωρίζουμε την τεχνολογία Turbo Boost της Intel, η οποία βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στις τελευταίες τεχνολογίες που παρουσιάζει η εταιρεία.
Όπως όμως και κάθε άλλη τεχνολογία ήρθε ο καιρός για τν ανανέωσή της, έχοντας κωδικό όνομα Intel Turbo Boost 2.0.
H ανανεωμένη τεχνολογία θα στηρίζεται στην ίδια αρχή που στηριζόταν και η παλαιότερη, δηλαδή ο επεξεργαστής θα μπορεί να μειώνει συχνότητα όταν δεν το απαιτούν οι εφρμογές, μειώνοντας την κατανάλωσή του, ενώ θα μπορεί να ανεβάσει τη συχνότητά του όταν το απαιτούν οι εφαρμογές και να κάνει o/c.
Με την ανανεωμένη όμως τεχνολογία θα μπορεί να επιτευχθεί, κυρίως χάρη στους νέους αλγόριθμους τις Intel, ακόμη καλύτερη διαχείρηση της ενεργείας προσφέροντας παράλληλα ακόμη πιο <<επιθετικό>> o/c.
H νέα αυτή τεχνολογία θα υπάρχει στους Sandy Bridge επεξεργατές, οι οποίοι θα περιέχουν και κύκλωμα γραφικών, κάνοντας τη λειτουργία του Turbo Boost λίγο διαφορετική. Δηλαδή, η Τεχνολογία Turbo boost 2.0 θα ρυθμίζει ξεχωριστά τη GPU και χωριστά τους πυρήνες της CPU.
Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το πόσο θα οφελήσει τους Sandy Bridge επεξεργαστές είναι μια καλή κίνηση από την Intel.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons