Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Kaspersky Internet Security 2011 | Νέες τεχνολογίες για την ασφάλειαH Kaspersky ανακοίνωσε το Internet Security 2011 και το Kaspersky Anti-Virus 2011. Πρόκειται για τις νέες εκδόσεις που αξιοποιούν πλήρως τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να προσφέρουν ακριβέστερο εντοπισμό malware και ταχύτερη απόκριση απέναντι σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική απειλή. Δεν ενεργούν μόνο από τη στιγμή που θα μολυνθεί ο υπολογιστής, αλλά παρέχουν προληπτική προστασία σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθώντας διαρκώς το σύστημα για να εντοπίσουν οποιαδήποτε δυνητική απειλή και να εμποδίσουν οποιαδήποτε κακόβουλη δραστηριότητα.

Οι λύσεις της Kaspersky λειτουργούν στο παρασκήνιο και δεν έχουν συνεχείς απαιτήσεις από το χρήστη, ώστε ο τελευταίος να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει πιο αποδοτικά. Η νέα τεχνολογία System Watcher παρακολουθεί πλήρως όλες τις δραστηριότητες σε ένα σύστημα. Χάρη στη λειτουργία Windows Gadget ο χρήστης αποκτά γρήγορη πρόσβαση στα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος. Το Windows Gadget εμφανίζει την κατάσταση ασφαλείας του υπολογιστή, επιτρέπει τη σάρωση ενός αρχείου μόλις με ένα κλικ και διευκολύνει την έναρξη μιας εφαρμογής σε λειτουργία Safe Run.

Ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα του δίσκου εγκατάστασης να χρησιμοποιηθεί και ως δίσκος ανάκτησης, ο οποίος περιλαμβάνει μια σειρά εργαλείων για τη σάρωση ή την αποκατάσταση ενός προσβεβλημένου υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται το download ενός εκκινήσιμου λειτουργικού συστήματος. Τα antivirus της Kaspersky μπορούν να εγκαθίστανται σε μια συσκευή που έχει ήδη προσβληθεί από εξειδικευμένες απειλές, όπως τα rootkits, που προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη χρήση λύσεων antivirus.

Επιπλέον, το Kaspersky Internet Security 2011 ενσωματώνει νέες και αναβαθμισμένες λειτουργίες που επιτρέπουν στο χρήστη να παραμένει ασφαλής κατά την περιήγηση του στο Διαδίκτυο. Παρέχει προστασία για εφαρμογές και δεδομένα και επιτρέπει το γονικό έλεγχο στις δραστηριότητες των παιδιών. Η μοναδική λειτουργία Safe Surf επιτρέπει τη σάρωση κάθε σύνδεσης στο Internet και μπορεί να εμποδίσει αυτόματα την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλους συνδέσμους και κώδικες.

Η τεχνολογία Sandbox, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στις εκδόσεις των λύσεων για το 2010, έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Η λειτουργία Safe Run για τις ιστοσελίδες, επιτρέπει το άνοιγμα ιστοσελίδων σε έναν ασφαλή εικονικό browser, ενώ η λειτουργία Safe Run για εφαρμογές οι ύποπτες εφαρμογές εκτελούνται σε ένα ασφαλές εικονικό περιβάλλον. Και οι δύο λειτουργίες παρέχουν περιορισμένη πρόσβαση στους πόρους του υπολογιστή. Στη νέα έκδοση της λύσης Kaspersky Internet Security, η λειτουργία Safe Run για εφαρμογές επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ασφαλούς επιφάνειας εργασίας για όλες τις εφαρμογές ή την εκτέλεση συγκεκριμένων εφαρμογών στη λειτουργία Safe Run με τη χρήση του μενού.

Το Kaspersky Internet Security 2011 περιέχει μια αναβαθμισμένη μονάδα Γονικού Ελέγχου, η οποία περιορίζει την πρόσβαση του παιδιού σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων (ICQ, MSN), και συγκεκριμένα προγράμματα στον υπολογιστή. Επίσης, μπορεί να ελέγξει τη λήψη αρχείων και τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων.

Οι λύσεις της Kaspersky είναι πλήρως συμβατές με τις εκδόσεις 32-bit και 64-bit Microsoft Windows XP, Vista και 7. Η τιμή του Kaspersky Internet Security 2011 με άδεια χρήσης για ένα χρόνο και 2 υπολογιστές είναι 55,82 ευρώ ενώ η τιμή πώλησης του Kaspersky Anti-Virus 2011 με άδεια χρήσης ενός χρόνου για 2 υπολογιστές είναι τα 38,24 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως αι οι δύο λύσεις διατίθενται στην Ελληνική γλώσσα.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons