Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Lineage II – Chronicle 6 – Φτιάξτε τον δικό σας server

 http://vnmedia.ign.com/l2vault.ign.com/images/CoolFind/ID_L2_Club_by_Lineage2_Club.jpgΒήμα 1ο. Προετοιμάζοντας το σύστημα και τον
Αρχικά θα κατεβάσετε κάποια προγράμματα:
1)JavaJDK
2)MySQLServer
3)Navicat
4)Server
Μόλις τα κατεβάσετε κάντε το extract (αποσυμπίεση) χρησιμοποιώντας κωδικό vitr3ous στην επιφάνεια εργασίας (desktop) και θα σας βγεί ο φάκελος .ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ:vitr3ous
Ας αρχίσουμε:
1) Εγκαταστήστε το JavaJDK , δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
2) Εγκαταστήστε το MySQL . Μετά την εγκατάσταση θα βγεί ένα παράθυρο που λέγεται “MySQL instance configuration”. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το ρυθμίσετε σωστά.
Δημιουργήστε μια νέα περίπτωση και πατήστε Next, θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα, επιλέξτε “Detailed Configuration” .
* Επιλέξτε “ Machine”
Πατήστε Next μέχρι την παρακάτω εικόνα.
Μπορείτε να επιλέξετε το πρώτο αν θέλετε να έχετε μέχρι 20 άτομα στον ή να επιλέξετε το 3ο “Manual Setting” στο οποίο μπορείτε να βάλετε εσείς πόσα άτομα θα έχει ο . (Στο “concurrent connections” βάζετε πόσους θέλετε).
Συνεχίστε να πατάτε Next μέχρι το Security Settings .
Εδώ βγάλτε το TICK απο το “modify security settings” και πατήστε Next.
Τώρα πατήστε το Execute. (Άν βγάλει ένα error 0 , επιστρέψτε στο “DATABASE USAGE” και επιλέξτε “TRANSACTIONAL DATABASE” αντί για of “MULTIFUNCTIONAL DATABASE”).
* Ok. Ο MySQL εγκαταστήθηκε ! Login: root , χωρίς password, port 3306.
3) Τώρα ας εγκαταστήσουμε το NAVICAT. (MySQL Gui) . (Όσοι δεν ξέρετε , φανταστείτε ότι το MySQL είναι σαν το Internet , και το NAVICAT σαν τον Internet Explorer ή Firefox .
* Εγκαταστήστε το NAVICAT και τρέξτε το.
* Στο NAVICAT , επιλέξτε CONNECTION (πάνω αριστερά) και κάντε το όπως την εικόνα απο κάτω.
Μετά απο αυτό θα εμφανιστεί ένας νέος σύνδεσμος (κάτω απο το CONNECTION που πατήσατε) που λέγεται Localhost . Δεξί κλίκ πάνω του και επιλέξτε NEW DATABASE. Ένα νεο μικρό παράθυρο θα βγεί, απλώς βάλτε του όνομα “l2jdb” . Έτσι, δημιουργήσαμε την Database μας!
4) Στην επιφάνεια εργασίας, κάντε κλίκ σε ένα απο τα αρχεία που κατεβάσατε απο εδώ (Click here!) και “Extract Here” . (Θα βγεί ένας νέος φάκελος που λέγεται “” ).
5) Τώρα ας βάλουμε τις πληροφορίες της SQL στην Database μας.
* Μπείτε στον φάκελο που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εγρασίας και μετά στον φάκελο Tools. (/tools)
* Εκεί μέσα είναι ένα αρχείο που λέγεται “Database_installer.bat” , ΜΗΝ το τρέξετε αμέσως, κάντε δεξί κλίκ πάνω του και επιλέξτε Edit .
* Βρείτε την γραμμή (στις πρώτες περίπου είναι) που λέει “set mysqlBinPath=” και τοποθετήστε τον σωστό σύνδεσμο που έγινε setup η MySQL ! π.χ. Θα το βάλετε έτσι: (set mysqlBinPath=C:/Program Files/Mysql 5.0/Bin ) , πολύ σημαντικό αυτό να γίνει σωστά! Μόλις το κάνετε πατήστε Save!
* Εφόσον κάνατε σωστά το παραπάνω, τρέξτε το “Database_installer.bat” μέσα απο τον φάκελο Tools. Ένα MS-DOS παράθυρο θα εμφανιστεί και θα σας δίνει κάποιες εντολές. Πατήστε συνέχεια “F” (Full Installation) όποτε σας το ζητάει. Αφήστε το να τελειώσει, θα πάρει περίπου 10-15 λεπτά.
* Οκ. Η Database είναι έτοιμη!
6) Τώρα θα φτιάξουμε κάποια πράγματα για να δουλεύει σωστά ο .
* Πηγαίντε στον φάκελο /gameserver/config ! Εκεί μέσα είναι ένα έγγραφο κειμένου που λέγεται .properties.file (ή σκέτο ).
Δεξί κλίκ και ανοίξτε το με Notepad.
* Εδώ θα πρέπει να διορθώσετε κάποιες γραμμές. Βρείτε τα ακόλουθα:
- ExternalHostname= Την External IP σας ! (Μπορείτε να την δείτε απο το What Is your IP , ΑΝ θέλετε να παίξετε μόνος σας, χωρίς άτομα απο το Internet, μπορείτε να το αφήσετε κενό ή να βάλετε την IP , 127.0.0.1)
- InternalHostname= Την Internal IP σας! (Άν το PC σας είναι συνδεμένο σε δίκτυο βάλτε την IP του δικτύου σας, (για να την δείτε πηγαίντε , Start -> Run και γράψτε “cmd” (χωρίς τα “”) και θα ανοίξει ένα MS-DOS παράθυρο. Γράψτε ipconfig και θα σας βγάλει την IP του δικτύου σας) αν το pc σας δεν είναι σε κάποιο δίκτυο συνδεμένο, βάλτε την IP , 127.0.0.1 !
- MinProtocolRevision = 1
MaxProtocolRevision = 999 (Εδώ βάλτε τα και τα 2 έτσι για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.)
* Αφού τελειώσετε όλα τα παραπάνω κάντε το Save και μετά πηγαίντε στόν φάκελο LOGIN (/login) και τρέξτε το “RegisterGameServer.bat” .
Ένα MS-DOS παράθυρο θα εμφανιστεί που θα σας ζητάει ID. Απλά πληκτρολογήστε 1 .
* Μόλις το κάνετε αυτό μέσα στον φάκελο LOGIN θα εμφανιστεί ένα αρχείο hexid(ID ή 1, κάτι τέτοιο).txt , μετονομάστε το σε hexid.txt , κάντε το CUT (αποκοπή) και PASTE μέσα στον φάκελο gameserver/config.
* Τώρα πρέπει να τρέξετε το “startloginserver.bat” το οποίο είναι μέσα στον LOGIN φάκελο και το “startgameserver.bat” το οποίο βρίσκεται μέσα στον φάκελο gameserver! ” Μόλις τρέξετε το “startloginserver.bat” βεβαιωθείτε να είναι όπως την παρακάτω εικόνα και μετά τρέξτε το “startgameserver.bat” . Τα account θα γίνονται αυτόματα οπότε μην ανησυχείτε.
* Ok! Ο τρέχει ! Θυμηθείτε, αν έχετε κάποιο router ανοίξτε τα ports σε 7777 (game ) και 2106 (login ).
Βήμα 2ο. Προετοιμάζοντας το Client
Πριν κάνετε οτιδήποτε, κάντε ένα Update του Interlude ώστε να κατεβάσει τα τελευταία updates.
Μετά πηγαίντε L2ENCDECκαι κατεβάστε το αρχείο .
Απο εδώ και πέρα δώστε προσοχή:
Κάντε Extract ΌΛΑ τα αρχεία που έχει μεσα το “l2encdec_281.zip” στον ORIGINAL SYSTEM φάκελο του . (π.χ. Άν έχετε περάσει το Interlude και έχετε κάνει το latest update στο “C:/Program Files/″ θα περάσετε τα αρχεία στο “C:/Program Files//System” ).
Εκεί μέσα τρέξτε το patcher.exe ! Ένα MS-DOS παράθυρο θα βγεί, αφήστε το να τελειώσει.
* Πηγαίντε , Start -> Run και γράψτε cmd και προσπαθήστε να φτάσετε τον System φάκελο απο εκεί. (π.χ. Θα ξεκινήσετε γράφωντας “cd prog*” και θα μπείτε στο “Program Files” , μετά “cd ″ και “cd system”.)
* Οκ τώρα είστε μέσα στον φάκελο System απο το cmd . Γράψτε “l2encdec -s l2.ini” (χωρίς στα “) . Θα αποκωδικοποιήσει το “l2.ini” σε ένα νέο αρχείο που λέγεται “dec-l2.ini”. Δεξί κλίκ πάνω του και ανοίξτε το με το Notepad.
Βρείτε την γραμμή “serveraddr=” και βάλτε την External IP σας (What Is Your IP) για να την δείτε) ή την Internal IP (την IP του δικτύου σας ή 127.0.0.1) και κάντε το save!
* Απο τον φάκελο System διαγράψτε το l2.ini και επιστρεψτε στην κονσόλα (cmd) και γράψτε l2encdec -h 413 dec-l2.ini . Θα κάνει το dec-l2.ini σε ένα νέο αρχείο που ονομάζεται enc-dec-l2.ini . Απλά ονομάστε το enc-dec-l2.ini σε l2.ini .
* Τρέξτε το ΜΕΣΑ απο τον φάκελο System ! (l2.exe)
PS: Για να κάνετε έναν χαρακτήρα GM πρώτα πρέπει να κάνετε Login και να δημιουργήσετε έναν και μετά κάντε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ logout! (Για να γίνει ένας χαρακτήρας GM δέν πρέπει να είναι συνδεμένος στον ).
* Ανοίξτε NAVICAT , διπλό αριστερό κλίκ στο Localhost στα αριστερά και μπείτε στο l2jdb . Θα εμφανιστούνε πολλά κουτάκια, βρείτε το κουτάκι Characters και διπλό κλίκ πάνω του. Βρείτε την γραμμή με το account σας και στην στήλη Access Level βάλτε 100 !
Login και είστε έτοιμοι!
Για GM Commands κατεβάστε αυτό το txt: GM Commands
#Αυτός ο οδηγός από τον Vitr3ous Site
Όποιος δεν έχει γρήγορη σύνδεση στο Internet ή δεν έχει καλό pc μπορεί να ανεβάσει τον σε dedicated , είναι εταιρίες που κρατάνε τον στο Internet. Μια αρκετά καλή εταιρία είναι : Dedicated Server

ΠηγήCredits to mpelades4ever
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons