Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Motorola Flip Out τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Motorola διέθεσε το Flip out τον Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις για τη σχεδίαση και το κόστος του. Ωστόσο, η εταιρεία επιμένει ότι το κινητό αυτό είναι «μοδάτο, τετράγωνο και compact, τόσο μοναδικό όσο και οι χρήστες του».

Το Flip out πήρε το όνομά του από τον χαρακτηριστικό τρόπο που εμφανίζεται το πληκτρολόγιό του, περιστρέφοντάς το πίσω από την οθόνη του, διαγωνίου μόλις 2,8 ιντσών. Το τηλέφωνο εξάλλου είναι εξαιρετικά μικρό, αφού έχει πλευρά 6,7 εκατοστών και πάχος 1,7 εκατοστά. Το Flip out κυκλοφορεί με το λειτουργικό Android, έκδοση 2.1, και διαθέτει επτά διαφορετικές επιλογές για την αρχική οθόνη και τα εντυπωσιακά λεγόμενα live wallpaper, που εγκαινιάστηκαν σε αυτήν την έκδοση του λειτουργικού (δείτε ένα βιντεάκι με μια σχετική παρουσίαση από το androidandme.com)

Έχει οθόνη multi-touch pinch & zoom και ως Androidες υποστηρίζει την πρόσβαση σε σάιτ με Adobe Flash (κάτι που μετά την «χυλόπιτα» της Apple στην Adobe, τονίζουν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές smartphone). Διαθέτει media player με υποστήριξη της δυνατότητας να εμφανίζονται οι στίχοι σε πλήρη οθόνη, καθώς και την εμφάνιση στοιχείων των τραγουδιών που ακούνε οι γύρω σας.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά multimedia είναι η κάμερα 3Mpixel με Digital Zoom και λογισμικό της Kodak (Perfect Touch) για την γρήγορη βελτίωση των φωτογραφιών και gallery mode για να σημειώνετε και να βάζετε ετικέτες στις φωτογραφίες σας. Επίσης, υποστηρίζει εγγενώς το upload φωτογραφιών (και βίντεο) σε Facebook, MySpace, Picasa και Photobucket. Ακόμα υπάρχουν ενσωματωμένες οι δυνατότητες video capture, playback και streaming βίντεο και δικτύωσης σε μικρή εμβέλεια με bluetooth για κλήσεις και μουσική. Το Flip out διαθέτει επίσης Google, Google Search, Google Maps, Gmail και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές από το Android Market.

Το Flip out έχει τεχνολογία CrystalTalk PLUS, που βελτιώνει την  φωνή, φιλτράροντας τους εξωτερικούς ήχους για καλύτερες συνδιαλέξεις. Χτίζοντας στην προϋπάρχουσα τεχνολογία της Motorola για ηχεία και μικρόφωνα, το CrystalTalk PLUS προσθέτει ένα δεύτερο μικρόφωνο για να προσφέρει ακόμα καθαρότερη ποιότητα φωνής, ενώ συγχρόνως περιορίζει τους εξωτερικούς ήχους.

Σε ποιους απευθύνεται;


«Το FLIPOUT έρχεται να προστεθεί στα κινητά της MOTOROLA που συνδυάζουν το λογισμικό Android με το design για να δώσει μια νέα διάσταση στην τυπική μορφή των smartphones. Σε έναν απίστευτα compact κύβο, το FLIPOUT ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη, την τσάντα ή μια μικρή τσέπη, κάνοντας διασκεδαστική και εύκολη τη σύνδεση στο internet όσο είστε σε κίνηση», είπε ο Ralf Gerberhagen, αντιπρόεδρος και GM της MOTOROLA, στο τμήμα Mobile Devices, για τη Δυτική Ευρώπη.
Η παλέτα των χρωμάτων που θα αντιστοιχεί σε κάθε χώρα θα είναι συγκεκριμένη και για την Ελλάδα θα αποτελείται από τα: Licorice, Fairway Green, Raspberry Crush, Poppy Red.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για την ελληνική αγορά, στην Γερμανία όμως πωλείται ήδη 349 ευρώ χωρίς συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας.

Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons