Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Nokia Siemens Networks | Παράγοντας στις τηλεπικοινωνίες η καινοτομίαH Nokia Siemens Networks επανέλαβε τη δέσμευσή της για βελτίωση της επικοινωνιακής εμπειρίας των συνδρομητών και της αποδοτικότητας των δικτύων μέσω της ενίσχυσης της έρευνας και ανάπτυξης και μοιράστηκε τις βέλτιστες πρακτικές της εταιρείας στο τομέα της καινοτομίας, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, 2010, στην Αθήνα.

O Chief Technology Officer της Nokia Siemens Networks στην Ευρώπη, κ. Josef Lorenz, εξήγησε πώς η εταιρεία συνδυάζει την παγκόσμια τεχνογνωσία της και τη συνεργασία της με περισσότερους από 600 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως, με τις τοπικές ερευνητικές υποδομές και το εξειδικευμένο προσωπικό υψηλής κατάρτισης στην Ελλάδα, συνεισφέροντας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

«Η Nokia Siemens Networks επενδύει κατά μέσο όρο 16.4% των καθαρών πωλήσεων της σε δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Με την καινοτομία να αποτελεί την “καρδιά’” της δραστηριότητά μας, έχουμε αναπτύξει κορυφαίες τεχνολογίες στην ασύρματη επικοινωνία, τα δίκτυα μεταφοράς, την σταθερή ευρυζωνικότητα, τα δίκτυα κορμού, καθώς επίσης και τους τομείς διαχείρισης δικτύου και τις λύσεις charging. Όλες αυτές οι καινοτομίες συνεπικουρούνται από τις υπηρεσίες που παρέχουμε»

σχολίασε ο κ. Josef Lorenz, Chief Technology Officer της εταιρείας στην Ευρώπη.

«Χρησιμοποιούμε στο έπακρο την τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη εμπειρία μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το όραμα της εταιρείας, “One World Connected”. Με στόχο έναν κόσμο διασυνδεδεμένο ευρυζωνικά που θα προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε ένα εύρος εφαρμογών και υπηρεσιών διαθέσιμων προς όλους, όπου το Διαδίκτυο θα αποτελεί παράγοντα εξέλιξης και μοχλό ανάπτυξης της μοντέρνας κοινωνίας και του πολιτισμού».

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Nokia Siemens Networks στην Ελλάδα αποτελεί ένα βασικό γρανάζι στη μηχανή της εταιρείας, καθώς έχει την κύρια ευθύνη για την ανάπτυξη σημαντικών προϊόντων και εφαρμογών, τα οποία προορίζονται για κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Περισσότεροι από 500 Έλληνες μηχανικοί αποτελούν την κινητήρια δύναμη του τμήματος που δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες αιχμής όπως το Mobile Internet και τη σύγκλιση των τεχνολογιών πληροφορικής κι επικοινωνιών για δίκτυα νέας γενιάς.

Με το 100% της παραγωγής να εξάγεται σε όλο τον κόσμο το Κέντρο συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας αποτελώντας ένα πρότυπο κέντρο τεχνολογίας, εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Σε μια παγκοσμίως δύσκολη οικονομική συγκυρία η Nokia Siemens Networks συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και σταθερότερους εργοδότες στη χώρα. Οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους ανέρχονται σε περίπου 700, ενώ πρόσφατα η εταιρεία είχε ανακοινώσει της δέσμευσή της για περαιτέρω ανάπτυξη του κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Η πρώτη φάση της ανάπτυξης ολοκληρώθηκε επιτυχώς τους προηγούμενους μήνες, με την πρόσληψη μηχανικών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση της επέκτασης, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2010.

(Δελτίο Τύπου)
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons