Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Tab

Η Samsung αξιοποίησε το βήμα που της προσέφερε η έκθεση IFA του Βερολίνου και παρουσίασε το πολυσυζητημένο Gallaxy Tab. Πρόκειται για ένα tablet με διαγώνιο οθόνης 7 ιντσών, το οποίο μπορεί από άποψη μεγέθους να μην αποτελεί άμεσο ανταγωνισμό για το iPad, ωστόσο έρχεται για να ανακόψει την προέλαση της ταμπλέτας που παρουσίασε πριν από λίγους μήνες η Apple.

Η Samsung έχει επιλέξει το Android για λειτουργικό σύστημα του Galaxy Tab. Όταν κυκλοφορήσει το εν λόγω tablet θα είναι η μεγαλύτερη συσκευή στον κόσμο που λειτουργεί σε περιβάλλον Android, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το πρώτο 10-ιντσο tablet με το λειτουργικό της Google.

Το Galaxy Tab περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πλατφόρμα Reader΄s Hub, η οποία σύμφωνα με τη Samsung προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήσης κατά τη λειτουργία ως e-book reader. Το Tab θα διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 32GB, ενώ με μια κάρτα microSD μπορούν να προστεθούν ακόμα 32GB. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 3G και φυσικά Wi-Fi.

Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πιθανότατα μέσα στο Σεπτέμβριο, σε τιμές που δεν έχουν ανακοινωθεί. Η Vodafone έχει ήδη συμφωνήσει με τη Samsung για τη διάθεση του νέου tablet στην αγορά.

Πηγή: e-pcmag.gr
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons