Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Tα πιο δημοφιλή keywords των Ελλήνων tech-lovers


Tα βασικά ερωτήματα που θέτουν στον εαυτό τους οι περισσότεροι Έλληνες tech-lovers/ καταναλωτές που κάνουν online αγορές είναι:
  • τι θέλω ή χρειάζομαι και
  • πού το βρίσκω στην καλύτερη δυνατή σχέση τιμής/ποιότητας;
Όμως πίσω από κάθε αναζήτηση κρύβονται πολλά περισσότερα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες του καθενός και σκιαγραφούν το προφίλ του Έλληνα οnline tech shopper.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το eBay International Market (eIM) σε online επισκέπτες το πρώτο εξάμηνο του 2010 και με κριτήριο τα πιο 5 πιο δημοφιλή technology keywords που «χτυπήθηκαν» το δεδομένο χρονικό διάστημα, οι Έλληνες “techionistas” ψηφίζουν….κινητά! Πιο συγκεκριμένα, στη κορυφή της λίστας των προτιμήσεων βρίσκεται
  • το iPhone,
  • με την Nokia,
  • την HTC και
  • την λέξη «laptop» να ακολουθούν κατά πόδας.
Το γεγονός πως τα κινητά τηλέφωνα και οι φορητές συσκευές αποτελούν «top αγοραστικό προορισμό» για τους Έλληνες δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει αφού σύμφωνα με έρευνα του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας το 2010, οι Έλληνες προτιμούν ενημέρωση, διασκέδαση και επικοινωνία μέσω Internet.
Σύμφωνα με την έκθεση της ΚτΠ, οι Έλληνες προτιμούν τα emails και τα sms για να επικοινωνήσουν, ενώ αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς η συμμετοχή σε fan pages και fora αλλά και οι βίντεο κλήσεις μέσω διαδικτύου.
Μάλιστα, στο 24% των Ελλήνων προτιμά τα emails και τα SMS αφού δηλώνουν ότι τα χρησιμοποιούν καθημερινά, ενώ πάνω από τους μισούς Ευρωπαίους στέλνουν τουλάχιστον ένα email την ημέρα. Από αυτούς, η μεγάλη πλειοψηφία αφορά τους νέους, αφού η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι τριπλάσια στις νέες ηλικίες σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό της Ελλάδας.
Σύμφωνα με έρευνα της Centrum (πηγή: Ημερησία) λόγω του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος οι ‘Ελληνες καταναλωτές προσπαθούν να δημιουργήσουν όμορφες στιγμές, και το δικό τους κόσμο επικοινωνίας, διασκέδασης ή εργασίας, στο σπίτι τους ή σε σπίτια φίλων και χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές.
Τα social media, το Internet και το Facebook δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας, της δύναμης και του ελέγχου στους καταναλωτές και τους επιτρέπουν ανέξοδη διασκέδαση, συνεχή ενημέρωση και διαρκή επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα 24 ώρες την ημέρα!
(Δελτίο Τύπου)
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons