Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Toshiba Full HD Camileo P20 και P30

Η Toshiba παρουσίασε δύο νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες από τη σειρά CAMILEO, την P20 και την S30. Διαθέτουν Full HD ανάλυση και οθόνη αφής 3 ιντσών με εύκολη στη χρήση γραφική απεικόνιση. Η CAMILEO P20 προσφέρει ανάλυση φωτογραφίας έως 5 Megapixel ενώ η CAMILEO S30 περιλαμβάνει 8 Megapixel CMOS sensor.
Toshiba Camileo P20
Toshiba CAMILEO P20
Μια βόλτα στην πόλη, ένα party με φίλους ή μια μέρα στην παραλία: όλοι θέλουν να αποτυπώσουν αυτές τις όμορφες στιγμές- εύκολα και γρήγορα. Σχεδιασμένη για τους νέους που αγαπούν τη μόδα, η trendy CAMILEO P20 σε βαθύ μπλε προσφέρει υψηλή ποιότητα και εγγυημένη αξιοπιστία σε οικονομική τιμή. Με βάρος 151 γρ. μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα και να είναι πάντα στο χέρι για να αιχμαλωτίσει αυθόρμητες, μαγικές στιγμές.
Toshiba CAMILEO S30
Με πάχος 19 χλστ., η CAMILEO S30 της Toshiba είναι το ιδανικό αξεσουάρ για ταξίδια και sports, για νέους και δραστήριους ανθρώπους και για να διαφυλάξετε πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις. Η CAMILEO S30 διατίθεται σε αποχρώσεις deep blue, burgundy red, raspberry και silver. Με την ευκολία στη χρήση να είναι το βασικό της χαρακτηριστικό, η CAMILEO S30 προσφέρει την επιλογή οκτώ διαφορετικών τύπων σκηνών σχεδιασμένους να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις επιλογές “skin”, “night” και “back light”.
Οι CAMILEO P20 και CAMILEO S30 είναι πλήρως εξοπλισμένες υψηλής ποιότητας camcorders και digital still cameras. Ένα 10x ψηφιακό zoom επιτρέπει μακρινές λήψεις video ή φωτογραφίας. Για τέλειες λήψεις, η κάμερα έχει και ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης video. Το ενσωματωμένο software μπορεί στην συνέχεια να παρέχει ανάλυση φωτογραφίας μέχρι και 16 Megapixel.
Μέσω HDMI, miniUSB.2.0 ή composite video μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα σε τηλεοράσεις και άλλες ψηφιακές συσκευές. Ακόμη, διαθέτουν card slot για SD / SDHC / SCXC κάρτες με χωρητικότητα έως 64 GB. Χάρις την εύκολη στη χρήση λειτουργία upload, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα videos τους σε sites όπως το YouTube και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με φίλους σε websites όπως το Picasa Web Albums.
Toshiba Camileo S30
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons