Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Το Twitter γίνεται ακόμη πιο φιλικό στους χρήστες του


http://www.youtube.com/watch?v=rIpD7hfffQo&feature=player_embedded
Ακόμα πιο φιλική αποφάσισε να γίνει η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter, η οποία ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ανασχεδιασμό της σελίδας για τους 150.000.000 χρήστες της. Πιο συγκεκριμένα θα προσφέρει την ενσωμάτωση βίντεο από το YouTube, εικόνες και άλλο περιεχόμενο, έτσι ώστε το Twitter να αποκτήσει έναν πιο έντονο χαρακτήρα πηγής πληροφόρησης.

Όπως δήλωσε ο Έβαν Ουίλιαμς, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας:

«Το Twitter μπορεί να γίνει επίσης μια θαυμάσια πηγή πληροφόρησης»,

καθώς στέλνονται παραπάνω από 90.000.000 μηνύματα tweet μέσο όρο, κάθε μέρα, θέλοντας έτσι να ανταγωνιστεί με το Facebook, το Yahoo και το Google για τον online χρόνο των χρηστών. Ο νέος αυτός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται με την κωδική ονομασία «Φοίνιξ» και ως σκοπό του έχει εκτός από το να κρατήσει τους χρήστες περισσότερη ώρα, να προσελκύσει ακόμη περισσότερους.

Το νέο Twitter λοιπόν θα αρχίσει να υλοποιείται σταδιακά σε παγκόσμια βάση μέσα στις επόμενες εβδομάδες και υποστηρίζεται χρηματοδοτικά για τη δημιουργία και λειτουργία του από τις αμερικανικές επενδυτικές εταιρίες Spark Capital, Benchmark Capital, T.Rowe Price, Venture Partners κ.α.

Περιμένουμε λοιπόν την ανανέωση.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons