Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Το webOS και σε εκτυπωτές

hp-webos-printer.jpg
Θυμάστε την πρόσφατη εξαγορά της Palm από την HP; Η νέα ιδιοκτήτρια του webOS έχει μεγάλα όνειρα για το πολλά υποσχόμενο λειτουργικό σύστημα και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το tablet που θα ανακοινώσει η HP στο προσεχές μέλλον θα τρέχει σε περιβάλλον webOS και όχι Windows 7. Κι απ' ό,τι φαίνεται, η HP δεν έχει σκοπό να περιορίσει το webOS σε ένα ή περισσότερα tablets.
Ήρθε πλέον ο καιρός να ακούσουμε και επίσημες δηλώσεις από την HP. Ο CEO της εταιρείας επιβεβαίωσε κατ' αρχάς την πληροφορία ότι το webOS θα αξιοποιηθεί σε tablets, αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Mark Hurd, όμως, είπε και κάτι άλλο: το webOS θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα στους εκτυπωτές που έχουν σύνδεση στο Internet.
Σε πρώτη φάση, κάτι τέτοιο ακούγεται μάλλον υπερβολικό, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν είναι. Οι σύγχρονοι εκτυπωτές έχουν εξελιχθεί αρκετά και διαθέτουν πλέον οθόνες αφής και άλλα χαρακτηριστικά που φάνταζαν αδιανόητα πριν από λίγα χρόνια. Κι εξάλλου, δεν είναι κακό να έχετε την επιλογή για ένα γρήγορο παιχνιδάκι στην οθόνη του εκτυπωτή την ώρα που περιμένετε να τυπωθεί ένα πολυσέλιδο κείμενο.
Βέβαια, οι τιμές αυτών των εκτυπωτών θα είναι στα ύψη, αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Πηγή: ubergizmo
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons